Ana SayfaSağlıkHer gün egzersiz yapmanızı sağlayacak 5 mantra

Her gün egzersiz yapmanızı sağlayacak 5 mantra

Düzenli egzersiz yapmak kendimize iyi bakabilmenin ilk adımıdır. Başlangıç olarak ufak adımları tercih etmek gerekebilir; şınav, squat veya diğer ağırlık hareketleri zorlanmamıza neden olabiliyor. Bu tür sorunlardan kurtulabilmek için kendinize yeni mantralar oluşturabilirsiniz.

1. Bunu kesinlikle yapmam gerekiyor!

Bir gün, vücudumun artık eskisi kadar güçlü ve esnek olmadığı bir an gelecek, bu nedenle ayağa kalkmalıyım ve koşabildiğim kadar koşmalıyım.

2. Düşünme, sadece yap!

Bu, birçok fitness eğitmeninin sözüdür. Zorlandığınız, sıkıldığınız veya spor yapmanın gereksiz olduğunu düşündüğünüz anlarda kendinize bu sözü hatırlatın: “düşünme, sadece yap!” Bu sayede egzersiz yapmak için sebep aramanız gerekmeyecek.

3. Şu an nefret et, sonra sev!

Evet, çoğu zaman ruh halimiz koşmamıza izin vermiyor; evde yatıp uyumak, tv izlemek varken neden koşalım ki? Aslında cevabı hepimiz biliyoruz: kendimiz için. Kendinizle gurur duymak için ayağa kalkmalısınız, şu an spor yapmayı sevmiyor olabilirsiniz ama ilerde muhakkak seveceksiniz.

4. Kötü hiçbir şey olmayacak, her şey benim için!

Günlük koşularınız sizce sizin yararınıza mı olur zararınıza mı? Bizce cevabı biliyorsunuz.

5. Zihnimin buna ihtiyacı var.

Zihin düşündüğünüzden çok daha fazla yoruluyor. Onun da dinlenmeye, tatile çıkmaya ve sakinleşmeye ihtiyacı var. İş sorunlarınız, aile sorunlarınız ve sizin sorunlarınız. Sizce de bu kadarını hak etmiyor mu? Onun için bir iyilik yapın ve her gün kendini dinleyebilmesi için fırsat tanıyın.

Bunlar bizim size önerebileceğimiz mantralar. Eğer işe yarayacağını düşünüyorsanız kendi mantralarınızı da oluşturabilirsiniz. Bu mantraların sizi motive etmesi ve teşvik etmesi yeterli.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI