Ana SayfaModaGündüzden Geceye Devam Eden Stil Timberland'de

Gündüzden Geceye Devam Eden Stil Timberland’de

2019 İlkbahar – Yaz sezonunda Timberland'de hem ikonik hem de yenilikçi ürünler var. Farklı stillerin temsilcisi yenilikçi ve renkli sneaker modelleri DelphivilleBrookyln ve Rebotl ürün ailelerinin yanı sıra, hem kadınlar hem de erkekler için yine bu sezonun öne çıkan ürünleri arasında, modası hiç geçmeyen ikonik tekne ayakkabıları var. Tekne ayakkabıları inovatif ve minik dokunuşlarla yenilenen modellere de sahip.
 
Farklı renk seçenekleri, topuklu ve topuksuz sandalet modelleri tüm gün rahatlık için yumuşak tabana ve üst kalite deri materyale sahip. Çocuk sandalet modellerinde burnu kapalı yeni modeller çocuklar için yaz boyu darbelere karşı koruma sağlarken şıklıktan da ödün vermiyor.
 
Erkek giyiminde ise bomber ve outdoor ceketler, hafif ve inovatif yağmurluklar geçiş mevsimi sezonunun gözdesi.

Timberland Delphiville : Ugly sneaker trendine feminen bir dokunuş 
 
Yeni bir ikonik sneaker olmaya aday Timberland Delphiville modeli kendi stilini sahiplenen ama bir yandan da  trendleri takip eden, dinamik kadınları hedefliyor.
 
Kalın ve kauçuk tabanlı deri üst kısmı, özel iç yumuşak tabanı özelliğiyle Delphiville gümüş, altın, bej ve siyah olarak 4 renk alternatifine sahip.

Erkeklere her adımda bir sonraki adım için enerji sağlayan retro tarz: Timberland Brooklyn  sneaker
 
Bu sezonun bir diğer hit ürünü, markanın DNA'sını yansıtan retro esintili erkek spor ayakkabı koleksiyonu Brooklyn. 90'lar ruhunu seven, retro hayranları için tasarlanan Brooklyn bağcıklı oxford spor ayakkabılar, üst kalite yumuşak süet malzeme ve yırtılmaz kumaştan üretildi.
 
Timberland'ın beğeni toplayan, “hafif taban tasarımına sahip bir enerji sistemi” AeroCore teknolojisi, Brooklyn ayakkabılara benzersiz bir rahatlık özelliği katarken, hafif eva tabanının üstün esneklik özelliği ile gün boyu hareketli şehirli erkeklere aradıkları rahatlığı sağlıyor.

Geri dönüştürülmüş plastik şişeden üretilen Timberland Rebotl koleksiyonu 
 
Timberland Rebotl serisindeki tüm modeller geri dönüştürülmüş plastik şişeden oluşan, hafif ve nefes alabilen geri dönüştürülmüş örme teknolojisine sahip.
 
PET plastik şişeler toplanıp ufak parçalara ayrıldıktan sonra her türlü üründe kullanılabilen materyale dönüştürülüyor. Rahatlıktan ve stilden ödün vermeyen, konvensiyonel polyestere eşit ya da daha sağlam materyal içerenRebotl, Timberland'in süregelen  sorumluluk bilincini simgelerken, çevre dostu sürdürülebilir marka olma adımlarının devamı olarak değerlendiriliyor.
 
Tüm gün rahatlık sunan vadeden Rebotl serisinin Oxford, Chukka ve bilekli modellerde açık gri, antrasit, turuncu, kırmızı ve haki renk seçenekleri mevcut.

Gerçek ikonlar zamansızdır: Timberland tekne ayakkabıları 
 
İster şehrin içinde ister tatilde, fırtınalı havalarda olduğu kadar güneşli tekne gezilerinde en iyi eşlikçimiz, Timberland tekne ayakkabıları. 40 yıl önce ilk karşılaşmamızdan bu yana evrilerek hayatımızda kalmaya devam eden tekne ayakkabıları, sağlam ve zarif görünümü kadar rahatlığı ve dayanıklılığıyla da her ortamda kabul görmeyi başardı. Ve yıllar yılı şehir hayatında konforlu şıklık arayanlardan, tecrübeli denizcilere ve uluslararası trendestterlere uzanan geniş bir kitle tarafından benimsendi.
 
Timberland tekne ayakkabıları dayanıklı kauçuk tabanı, aşınmayan pirinç bağcık delikleri, ince el işçiliği detayları, iz yapmayan ve kaymaya yivli tabanıyla  her sezon olduğu gibi bu sezon da gündemde.
 
Bu ikonik model, minik dokunuşlara sahip yenilikçi modelleriyle de karşımızda. Köklü bir mirası yenilikle buluşturan Camden Falls ekstra yastıklama için ortholite tabana sahip. Tidelands modeli ise klasik stile modern bir dokunuş için SensorFlex taban ve bağcıksız bir alternatife de sahip.

İster platform, ister parmak arası, ister terlik! Her tarza uygun sandaletler
 
Tüm yaz kombinlerine kolayca uyum sağlayabilen Timberland Malibu Wavesve Violet Marsh ve sandaletler yaz maceralarını tamamlıyor.  Çapraz, çift bantlı, parmak arası ve ikonik botlardan ilham alan ultra rahat topuklu modelleriyle Timberland kadın sandaletleri bu sezon çok renkli.
 
Canlı ya da pastel tonlardaki sandaletler tüm gün rahatlık için yumuşak ve hafif iç taban, yastıklama ve en iyi kalite yumuşak deriye sahip.

Erkek modasında bu bahar: Kısa bomber ceketler, outdoor parkalar,  inovatif ve hafif yağmurluklar
 
Fonksiyonel ve teknolojik yeniliklerin ön plana çıktığı erkek koleksiyon Timberland erkeklerinin bahar aylarındaki kombinlerine stil katıyor.
 
 Outdoor ve askeri tarzdan esinlenmiş, çıkarılabilir kapüşonlu, çoklu iç cebe sahip,  doğa ile uyumlu renklerdeki parkalar, hafif, suya dayanıklı yağmurluk tipi ceketler ise kendi içinde bulunan bölmeyle katlanarak  küçük saklama alanı ve seyahatler için ideal bir seçenek haline geliyor.
 
Yine 90'lar esintili bomber ceketler ise sıkça karşımızda. Su geçirmez Dryvent teknolojisi ıslak havayı dışarda tutarken nemin içerden dışarıya çıkmasını sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI