Ana SayfaModaGuess'ten En Yeni Haberler

Guess’ten En Yeni Haberler

GUESS 2021 SONBAHAR-KIŞ ACTIVEWEAR KOLEKSİYONU

Maceraperest ve sporcu ruhlar için geliştirilen Guess 2021 Sonbahar-Kış Activewear koleksiyonu, cesur giyinmeyi sevenlere bakışları üzerinde hissetmeyi vadediyor. Guess Activewear’ın yeni koleksiyonunda GUESS Kadını, şık ve günlük stilini, feminen ve teknik detaylarla buluşturuyor. Koleksiyondaki parçalarla GUESS Erkeği ise retro ve aynı zamanda şık dokunuşlara sahip olmasının yanında rahat ve yüksek performans sağlayan parçalarla doğada vakit geçirmeye hazırlanıyor.

KADIN KOLEKSİYONU

Essential

Guess’in yeni koşullara çabuk uyarlanabilen bu teması, yeni modern tarza göz kırpıyor. Net ve estetik görünümler, stil sahibi grafik desenlerle birleşerek günlük giyimi spor giyimle bütünleştiriyor. Yumuşacık tuşede yünlüler ve oversize siluetler, şeker pembesi, gök mavisi ve altın-bej tonlarının da yer aldığı trend renkler ve nötr tonlardan oluşan bir renk paletinde minimalizme şık bir dokunuşta bulunuyor.

All Play

Enerji dolu Guess All Play teması, GUESS Kadınını takım ruhu duygusuyla güçlendirmeye kararlı gözüküyor. Koleksiyondaki kolej hissiyatını artırmak için dar ve dikişsiz logo baskılı tasarımlar ve monogram baskılar sıkça yer alırken, özgüvenli yoğun pembe tonları, sade renkler ve kış pastellerinden oluşan renk paleti dikkat çekiyor. Ana maddesi mikrofiber ve naylon olan, özgürce hareket edebilme imkanı sağlayan parçaların sık yer verildiği koleksiyonla, yeni şık fitness takımı karşınızda!

#Dancercise

Bu ince ve zarif temayla dansa davetlisiniz! Koleksiyon; su geçirmezlik ve nefes alabilirlik gibi özelliklere sahip yüksek performanslı hafif kumaşları kullanarak tek renkte oversize estetiği, minimalizmle birleştiriyor. Koleksiyondaki kontrast renklerde nervür ve pililer, eko-teknolojik neopren kumaşlar ve yumuşak jakarlı kumaşlar; teknolojileriyle dizde taytlar, dökümlü üstler ve bedene oturan tayt serisinin işlevselliğine katkıda bulunuyor. Koleksiyon renk paletindeki doğal ve toprak tonlarıyla sıcak gri ve soluk pembeler egzotik doğadan desenler vurgulanıyor.

Hyper Nature

Gelecek burada ve o da Hyper Nature! Bu iddialı ve teknik tasarımları barındıran Activewear teması, abartılı siluetleri, teknolojinin kattığı detaylarla ve gece kıyafetlerinden ödünç alınan bitişlerle birleştirerek ışıltılı ve şık kumaşlarla tamamlıyor. Tema; holografik folyolar, yansıtıcı dokular, teknik yün ve ağ paneller, neon ve blok renklerden oluşan yoğun bir renk paleti ile vurgulanıyor. Sonucunda şık ve fütüristtik çekiciliğe sahip parçalarla her antrenmana hazırsınız!

MARCIANO 2021 SONBAHAR-KIŞ KOLEKSİYONU

Marciano 2021 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, bir göl kenarından karlı dağlara doğru yolculuk yaparken hissedilen yolculuk tutkusuna bir kez daha ilham veriyor. Marciano koleksiyonunun doğasında hem günlük hem şık stilinden ilham alarak çıkılan bu macera ve bu maceraya hazır koleksiyonun her parçası ve görünümü, aslında uzaklardan gelen bir çekiciliği yansıtıyor. Koleksiyonda kalın örgüler ve dokulu katmanların yanı sıra geometrik baskı, modern retro silüetler ve feminen detaylar kadınlara 60’lardan ilham alan bir tarz sunuyor. Koleksiyondaki zarif erkek parçalar ise, erkekleri her şeye hazır hale getiren kusursuz terzilik ile ve dinamik kesimler ile sofistike şekilde doğayı kucaklayan teknik parçalar ile şehrin keşmekeşinden kaçışı vadediyor.

Gentle Breeze on the Lake

Gentle Breeze on the Lake temasında altmışlı yılların ışıltısı, İtalyan göl kıyısının cazibesiyle birleşerek modern ve feminen bir hava yaratıyor. Bu görkemli temada feminen silüetler, bedene oturan kesimleri ve pilili etekleriyle askeri görünümden hem de şık ve günlük stilin bir araya geldiği kullanışlı bir çekicilik vadediyor. Koleksiyon, yeşil ve siyah fularlar, doğadan esinlenen baskılar, neopren kumaştan etekler, elbiseler ve piton baskılı dış giyim parçalar ile her gün için ideal olabilecek bir tavır yaratıyor. Bu görünümler, muhteşem deniz mavisi paleti, kırmızı ve mavinin doğal tonları ile tamamlanıyor.

Contemporary Retro

Contemporary Retro temasında klasik altmışlardan ilham alan feminen görünümler, sezonu yeni bir açıyla çerçeveliyor. Özellikle günlük tarzdaki elbiseler, kalın örgüler ve büyük beden hırkalar, palazzo pantolonlar ve ikonik siperler ile çok yönlü görünümler göz kamaştırıyor. Ayrıca rafine tasarımlar ve düğmeler şık detaylar olarak öne çıkarken; şeftali, kırmızı, toprak kahve ve deniz mavisi tonlarında alpaka, lama ve kaşmir yününden üretilmiş buklet ipten, jakarlı ve parlak kumaşların yanı sıra geometrik baskılar, gösterişli balıksırtı, grafik zincir ve zebra baskılar kullanılıyor.

High Altitude Opulence

Sakin dağ havası, şık 60’lar tarzıyla birleşiyor. Zarif ve parıldayan eko kürk mantolar, yaka ve eşarplar, parlak vinil pantolonlar, rahat örgü süveterler, transparan örmeler, doğadan ilham alan baskıları, mineral gri, yeşil ve kırmızıdan oluşan doğal bir paletle zenginleştirildi.

GUESS Originals 2021 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ve GUESS Originals Kit Koleksiyonu

GUESS Originals, ana serisi The GUESS Originals Kit Koleksiyonunda yapılan yeniliklerin yanı sıra Sonbahar-Kış sezonu için son koleksiyonuyla geri dönüyor.Koleksiyon, hem erkekler hem de kadınlar için birinci sınıf kumaşlar ve zamansız tasarımlar içeren temel parça ve renklerle sezonluk olarak yenilenmeye devam ediyor. En çağdaş denim stillerini içeren GUESS Originals Kapsül ve Kit Koleksiyonu, 26 Ağustos 2021'den itibaren seçkin GUESS perakende mağazalarında ve guessoriginals.com'da satışa sunulmaya başlandı.

GUESS Originals Collection

Sonbahar GUESS Originals Koleksiyonu, tasarım ilhamını okula dönüş sezonundan alıyor. Koleksiyonun ilham kaynağı, klasik üniversite kampüsü görünümleri çizgisinde ilerleyen parçalar yaratmaktı. 90'ların vintage GUESS parçalarını kullanan GUESS Originals, hırkalar, üniversite ceketleri ve formalar gibi kampüs spor siluetlerinden oluşan bir ürün yelpazesi geliştirdi. Koleksiyon ayrıca, insanların kendi tarzlarını ifade etmelerine olanak sağlayan; modern bir hava yaratmak için klasik kolej grafikleri, desen ve verev çizgileri, ekoseler ve kadifemsi şönil kumaşlarla üniversite armaları gibi detayları kullanıyor.

GUESS Originals Kit

KIT Koleksiyonu, önceki koleksiyonlardan taşınan; ancak mevsimlik renk grupları şeklinde yenilenen, günlük temel parçaları içeriyor. GUESS Originals koleksiyonunda yer alan her tasraım, Kit Koleksiyonunda sunulan temel tarzlarla eşleşiyor. Koleksiyona dahil edilen her bir siluet, markanın tasarım arşivlerinden birinci sınıf denim stilleri vurgularken, Kit pantolonlar; yükseltilmiş hafif kargo pantolonlar, açık chino dokuma pantolonlar, açıktan koyuya taşlanmış denim ve koleksiyonun en öne çıkan parçası haline gelmiş olan marangoz pantolon koleksiyonlarından öne çıkan denim çeşitlerini içeriyor. Kit koleksiyonunda ayrıca erkekler için şambre gömlekler ve cepli tişörtler yer alıyor. Kadın GO Kit, çeşitli fitilli atletler, bodysuitler, orta uzunlukta şortlar ve açık ve koyu taşlı denim ceketler sunarken; erkek stilleri, bisiklet yakalarda güncellenmiş hafif bir havlu kumaş içeriyor. Bu üstler, yıl boyunca giyilmek için üretilmiş sezonsuz ve nefes alabilen kapüşonlular ve şortlarla tamamlanıyor .

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI