Ana SayfaModaGrammy Gecesinin Yıldızı Rihanna

Grammy Gecesinin Yıldızı Rihanna

Rihanna, kristallerle süslenmiş pembe elbisesi ve turuncu çoraplarıyla dans ettikçe sahnede adeta ışıldadı.

Başarılı şarkıcı Riri, Kendrick Lamarla söylediği “Loyalty” parçasıyla Rap dalında en iyi ortak çalışma ödülünü alarak geceden eli boş dönmedi. 

Rihanna sahneye çıkmadan önce ise Alexandre Vauthier haute couture parçalarından biri olan parlak bordo bir trençkot giydi. Altına da aynı renk ve aynı dokudaki diz üstü çizmeleri tercih etti.Baştan aşağı aynı giyinerek monokromotik bir görünüm sağlayan Rihanna hafif bir omuz açıklığıyla 2018’in trendine ayak uydurdu.

Rihanna, binlerce kristalle süslenmiş pembe elbisesi ve turuncu çoraplarıyla dans ettikçe sahnede adeta ışıldadı.

Başarılı şarkıcı Riri, Kendrick Lamarla söylediği "Loyalty" parçasıyla Rap dalında en iyi ortak çalışma ödülünü alarak geceden eli boş dönmeyen isimler arasındaydı.

Rihanna sahneye çıkmadan önce ise Alexandre Vauthier haute couture parçalarından biri olan parlak bordo bir trençkot giydi. Altına da aynı renk ve aynı dokudaki diz üstü çizmeleri tercih etti. Baştan aşağı aynı renk giyerek monokromatik bir görünüm yakalayan Rihanna hafif bir omuz açıklığıyla da 2018'in trendine ayak uydurdu. 

Siz de Rihannadan ilham alarak baştan aşağı aynı renk giyinerek hem daha zayıf hem de daha uzun görünebilirsiniz. Ayrıca elbiselerinizin ya da eteklerinizin altına uzun çizme giyerek doğru bir görünüme ulaşabilirsiniz. Ufak bir not daha, omuz açıklığı ve parlak dokular oldukça trend. Bizden söylemesi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI