Ana SayfaGüzellikGenç Yıldız Storm Reid'in İlham Veren Makyaj Görünümleri

Genç Yıldız Storm Reid’in İlham Veren Makyaj Görünümleri

Storm Reid için adeta küçük bir Zendaya diyebiliriz! Kusursuz afro örgüleri, cildi ve enerjisiyle geleceğin yükselen isimlerinden olacağı kesin. İlerleyen günlerde onu nerelerde görürüz bilemiyoruz ancak şimdilik yapımlarda izlemeye ve güzellik görünümlerinden ilham almaya devam edeceğiz!

Tıpkı bu yeşil göz farının ön planda olduğu makyajdaki gibi. Genç yıldız metalik yeşil göz makyajını nude renkte bir gloss ile tamamlıyor. Böylece tüm dikkatler ölçülü bir şekilde göz makyajına çekiliyor.

Göz makyajında renkleri seven Storm Reid, mavi renkte göz kalemini kalın bir eyeliner olarak kullanıyor bu defa. Göz farını da ince bir şekilde bu çizgide uygulayabilirsiniz. Geriye kirpikleri özenle taramak ve dudakları daha parlak bir gloss ile öne çıkarmak kalıyor.

Siyah eyeliner ile üst ve alt kısım olmak üzere tüm gözünüzü çerçevelendirin. Ardından pastel tonda neon bir göz farını üst kısma ince bir eyeliner gibi uygulayın. Maskara, kaş doldurma ve gloss ile son dokunuşu yapın. Yanaklarda hafif bir highlighter da kullanabilirsiniz.

Üst kirpiklere çekilmiş siyah bir dipliner, kahverengi tonda bir göz farıyla kuyruklu eyeliner dokunuşu, şeftali tonlarında allık ve kahverengi gloss. İşte bu zarif görünüm için ihtiyacınız olan dört basit adım!

Grafik göz makyajı son dönem trendlerinde en üst sırada! Storm Reid de bunu en sade ve yaşına uygun şekilde uygulayanlar arasında. Koyu pembe göz kalemini tıpkı Reid gibi uygulayarak akıma ayak uydurabilirsiniz. Maskara, bronzer ve gloss ile makyajınızı tamamlamayı unutmayın.

Metalik açık yeşil göz farını tüm göz kapaklarınıza uygulayın. Ardından üst kirpik diplerinize siyah göz farı ile hafif bir gölgelendirme yapın. Dudaklarınıza renksiz bir balm uygulayarak yumuşak ve sade bir görünüm yaratın. İşte hazırsınız!

Storm Reid, koyu renk rujlardan ziyade şeffaf ya da nude tonlarda gloss rujlar tercih ediyor. Böylece tüm dikkatleri farklı göz makyajlarına çekebiliyor. Maviye boyadığı gözlerini, yan kısımlardan siyah bir kalemle hareketlendiriyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI