Ana SayfaSağlıkFriend-zone’dan Çıkmanın Yolları

Friend-zone’dan Çıkmanın Yolları

Arkadaşınızdan hoşlanmaya başladınız ama onun bundan henüz haberi yok. Direkt olarak söyleyip onu kaybetmekten çekiniyor olabilirsiniz. Bunun için size bazı önerilerimiz olacak:

1# Buna Değer Mi?

Öncelikle duygularınızı sorgulayın ve emin olun. Duygusal boşlukta olabilir ve bu yüzden yakınınızda olan, zaten sevdiğiniz, sizin için değerli olan birisine daha yoğun hisler beslediğiniz yanılgısına düşebilirsiniz. Bu yüzden öncelikle kendi hislerinizden emin olmanız sağlıklı olacaktır. Duygularınızdan eminseniz, o kişiyle birbirinize romantik bir ilişki içerisinde de iyi geleceğinizi düşünüyorsanız riske almaya değeceğini bilmelisiniz.

2# Flört Etmeye Başlayın

Duygularınızdan emin hale geldiniz. Sıra işin en eğlenceli kısmında. Flört çanları artık çalabilir. Tüm kozlarınızı ve sevimliliğinizi ortaya koyun. Şunu unutmayın; o sizin arkadaşınız. Onun hoşlandığı pek çok şeyi biliyorsunuz. Güldürülmeyi mi seviyor? Güldürün. Fazla ilgiden mi hoşlanıyor? Onu ilgiye boğun. İltifatlar edin. Uzun süre gözlerine bakın. Göz kontağının birine özel hisler beslemede ne kadar önemli bir rolü olduğu bilimsel bir gerçek.

3# Çabuk Ulaşılabilir Olmayın

Taktiklerden pek hoşlanmayabilirsiniz ancak bu size yardımcı olacak bir ipucu. Mesajlarına hemen cevap vermeyin, istediği her an buluşmaya hazır olmayın. Belki kulağa yorucu ve üzücü gelecek ama herkes gizemden hoşlanır. İnsanlar genelde sahip olmak için uğraştıkları şeyleri çekici bulur. Kolay ulaşılabilir olmayarak karşınızdaki kişide gizem ve merak uyandıracaksınız. Sizi merak edecek, belki bir süre konuşmadığınızda sizi özleyecek. Bu da karşınızdakinin kendi duygularını sorgulamasını sağlayacak. Yalnız önemli nokta şu: Ulaşılmaz olmaya çalışırken itici olmayın. Karşınızdakine kırıcı davranmamak önemli. Bu sefer o kişinin arkadaşlığını da kaybedebilirsiniz.

4# Baş Başa Zaman Geçirin

Kalabalık bir arkadaş grubunun içerisindeyseniz baş başa vakit geçirmek size iyi gelecektir.  Böylelikle bireysel olarak sohbetinizin ne kadar iyi olduğunu ona gösterebilirsiniz. Bire bir muhabbetiniz esnasında daha fazla ortak noktalar keşfedeceksinizdir. Bu sizi birbirinize daha fazla çekebilir.

5# Hislerinizi Açıklayın

Kulağa zor geliyor değil mi? Aslında öyle olmamalı. Birini sevmek, ona ilgi duymak çok normal ve bunu itiraf etmek de tabu olmaktan çıkmalı. İnanın kendinizi doğru bir zamanda, doğru kelimelerle ifade ederseniz sizin için çok iyi olacak. Ya nefes kesen bir ilişkiye başlayacaksınız ya da daha fazla kendi hislerinizi içinizde büyütmeden karşı tarafla arkadaş olmaya devam edeceksiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI