Ana SayfaYaşamFour Seasons Hotel Bosphorus'ta Müzikli Geceler

Four Seasons Hotel Bosphorus’ta Müzikli Geceler

Boğaz’ın eşsiz manzarasına karşı konumlanan Aqua Restaurant ve YALI Lounge yeni menüleriyle lezzet müdavimlerinin beğenisini kazanırken, Ata Marin Band, DJ Tarık Sarul ve DJ Berk Büyükakın’ın müzikleriyle eğlencenin nabzı YALI Lounge’da atıyor.

Aqua Restaurant Deniz Ürünleri ve Akdeniz olmak üzere akşam yemeğinde iki konsept sunuyor

Four Seasons Hotel Bosphorus’un özenli servisi ile benzersiz lezzetleri buluşturan restoranı Aqua yaz boyunca her gün 07-11:00 saatleri arasında misafirlerine açık büfe kahvaltı ve her gün 19:00-23:00 saatleri arasında yenilenen konsepti ile akşam yemeği sunuyor. Pazar ve pazartesi günleri dışında her gün 18:00- 23:00 saatleri arasında sunulan Sushi Menü ile Uzak Doğu mutfağının tutkunlarını, Four Seasons Hotel Bosphorus Baş Aşçısı Savaş Aydemir’in yorumu ile buluşturmayı hedefliyor.

Bu leziz menüde Sashimi’den Nigiri’ye, Maki Rolls’den, Hot Rolls’e kadar zengin seçenekler sunuluyor. Aqua Restaurant’ta yaza özel yenilenen akşam yemeği ‘Deniz Ürünleri’ ve ‘Akdeniz’ olmak üzere iki farklı konseptte sunuluyor. ‘Deniz Ürünleri’ konseptinde sushi ve sashimi, deniz mahsullerinden oluşan başlangıç seçenekleri, soslar ve sebzeler eşliğinde sunulan günlük balık spesiyalleri yer alıyor. ‘Akdeniz Konsepti’nde ise Baş Aşçı ve ekibi tarafından hazırlanan imza başlangıçların ardından deniz mahsulleri ve vejetaryen alternatiflerle hazırlanan makarna ve risottolar yer alıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI