Ana SayfaDekorasyonEzgi Eyüboğlu'nun Evi InStyle Home Mart Sayısında

Ezgi Eyüboğlu’nun Evi InStyle Home Mart Sayısında

2 yıl önce Adı Mutluluk dizisinde birlikte oynayan ve geçtiğimiz yıl dünya evine giren oyuncu çift Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, kendilerine Acarken'te yeşillikler içinde bahçe dubleksi bir daire seçmişler. Evde vakit geçirmeyi çok sevdiklerini belirten güzel oyuncu, koyu pastel tonların hakim olduğu bu evi, eşi ile birlikte dekore etmiş.

Oyuncu Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım çifti Acarkent’teki bahçe dubleksi daireye dört ay önce taşınmışlar. Kapıda bizi duru güzelliği ve yanında sevimli köpeği ile karşılayarak içeri buyur ediyor Eyüboğlu. Şu sıralar TRT 1’de yeni başlayan Payitaht Abdülhamid dizisinde Makedonya’dan gelen Balkan güzeli Melike karakterini canlandırıyor. Muhteşem Yüzyıl’da Aybige Hatun ile tanıdığımız genç oyuncu, İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi’nde ileri oyunculuk bölümünde master yapmış. Asıl çıkışını İntikam ve 2015’te başrollerini Kaan Yıldırım ile paylaştığı Adı Mutluluk’ta Kumsal karakteri ile yapmış. Geçtiğimiz mayıs ayında evlendikten sonra kısa bir süre başka evde yaşadıklarından bahsediyor salondaki rahat ve geniş kanepesinde oturan Eyüboğlu. 

Bir taraftan ona hayranlıkla bakan ve yine bir dizi setinde hayatlarına giren İngiliz Setter cinsi köpeği Benek’in başını okşuyor. “Daha önceki ev bizim için fazla büyüktü. İçinde rahat edebileceğimiz, bizi yansıtan kompakt bir ev arayışındaydık. Emlakçı burayı gösterdiğinde Kaan ile birbirimize bakıp, aynı anda doğru evde olduğumuzu hissettik ve üst kata bile bakmadan evi tutmaya karar verdik,” diye anlatıyor o günü hatırlayarak. 300m2’lik evin alt katında havuzlu yemyeşil bahçeye açılan ve içinde çalışma odası bulunan salon, mutfak ve misafir tuvaleti yer alıyor. Üst katta banyolu ebeveyn odasına iki yatak odası ve bir misafir tuvaleti eşlik ediyor. Evde tadilat olmamış. “Sadece renkleri ile oynadık o kadar. Alt katta griye, yatak odalarında koyu kobalt maviye yöneldik,” diye belirtiyor Eyüboğlu renk seçimlerini. Dekorasyona dair tüm kararlar ortaklaşa alınmış. “Zaten o kadar benzer ve net zevklere sahibiz ki hiç kararsızlık yaşamayız,” diye belirtiyor kendinden emin bir şekilde. Çift olarak dekorasyona meraklılar. Antre ve mutfak zeminindeki beyaz mermer ve salonda devam eden koyu meşe eve girdiklerinde sevdikleri detaylardan olmuş. Salonda Dank’a ve İzmir’de Eke Mimarlık’a yaptırılan özel mobilyalara Mudo Concept, IKEA ve Wepublic’ten parçalar uyumla eşlik etmiş. Duvarlarda ise çok sevdiği görümcesi Nilüfer Yıldırım’a ait tablolar dikkat çekiyor.

300m2’lik evin alt katında havuzlu yemyeşil bahçeye açılan ve içinde çalışma odası bulunan salon, mutfak ve misafir tuvaleti yer alıyor. Üst katta banyolu ebeveyn odasına iki yatak odası ve bir misafir tuvaleti eşlik ediyor. Evde tadilat olmamış. “Sadece renkleri ile oynadık o kadar. Alt katta griye, yatak odalarında koyu kobalt maviye yöneldik,” diye belirtiyor Eyüboğlu renk seçimlerini.

Dekorasyona dair tüm kararlar ortaklaşa alınmış. “Zaten o kadar benzer ve net zevklere sahibiz ki hiç kararsızlık yaşamayız,” diye belirtiyor kendinden emin bir şekilde. Çift olarak dekorasyona meraklılar. Antre ve mutfak zeminindeki beyaz mermer ve salonda devam eden koyu meşe eve girdiklerinde sevdikleri detaylardan olmuş. Salonda Dank’a ve İzmir’de Eke Mimarlık’a yaptırılan özel mobilyalara Mudo Concept, IKEA ve Wepublic’ten parçalar uyumla eşlik etmiş. Duvarlarda ise çok sevdiği görümcesi Nilüfer Yıldırım’a ait tablolar dikkat çekiyor.

yazı SERRA AKAR fotoğraflar BURAK TEOMAN 
portreler SERHAT HAYRİ styling NİLÜFER YILDIRIM

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI