Ana SayfaDekorasyonEv Dekorasyonunda Ufak Ama Etkili Farklılıklar Yaratmanın Yolları

Ev Dekorasyonunda Ufak Ama Etkili Farklılıklar Yaratmanın Yolları

İşte evinizde az masrafla etkili ve şık bir dekorasyon yaratmanın yolları!
 

  • Şık bir orta sehpa evinizin havasını bambaşka bir noktaya taşıyabilir. Table book'lar ile ve küçük sukulent bitkiler, objelerle orta sehpanıza modern bir görünüm katabilirsiniz.
     
  • Duvar kağıtları geri döndü! Ancak duvar kağıtlarını eskisi gibi tüm duvarlarda ya da tv ünitesi arkasında kullanmamanızı öneriyoruz. Çünkü tek, dar bir duvar alanında bu değişikliği yapmak çok daha modern ve havalı! Duvarlarınızın ve mobilyalarınızın uyumuna dikkat ederek seçeceğiniz duvar kağıdı fotoğraflarınız için de harika bir arka plan olacak.
     

Fotoğraf: @lumikello__

  • Rattan ve hasır dokulu objeler sepetler, vazo altları, kutular özellikle yaz aylarına çok yakışıyor. Bu hafif ve bir o kadar zarif ürünler evinize bambaşka bir hava katacak.
     
  • Modern bir ayna tasarımını evinizin en sevdiğiniz köşesine yerleştirebilirsiniz.
     
  • Dilerseniz yapay dilerseniz de canlı çiçeklerle evinizi yaşayan bir alana dönüştürün! Bitki ve çiçeklerin insana mutluluk kattığını da unutmayın.
     
  • Tablo ve panolarla boş duvarlarınızı renklendirin. Hatta kendiniz bir eser üretin ve bunu duvarınızla buluşturun. Misafirleriniz bu orijinal tabloya bayılacak!

Fotoğraf: @dieartige

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI