Ana SayfaSağlıkEn İyi Meditasyon Uygulamaları

En İyi Meditasyon Uygulamaları

İş yoğunluğundan, aileden, arkadaşlardan, sevgiliden ve bazen de kendinizden kaçmak istediğiniz zamanlar oluyorsa, derin bir nefes almaya ve huzuru yakalamaya ihtiyacınız var demektir. Kendinize her gün 15 dakika ayırın ve telefonunuzu yanınıza alın. Size en uygun uygulamayı seçip, kendinizi rahatlatın.

Sizi uzaman isimlerle bir araya getirecek muhteşem bir uygulama. Minnettarlığı ve sevgiyi algılamanıza yardımcı olacak bu uygulamayı muhakkak denemelisiniz.

Headspace uygulamasındaki nefes kesici illüstrasyonlar bile sakinleşmenize yardımcı olabilir. Zihninizi eğitmeyi hedefleyen bu uygulama ile meditasyona giriş yapabilirsiniz. Ayrıca uyku müziği ve manzara sesleri de sunuyor.

Stres, uyku veya odak gibi problemler yaşıyorsanız ‘calm’ uygulaması tam size göre. İsminden de anlaşıldığı gibi, bu uygulama sakinleşmenize ve derin bir nefes almanıza yardımcı olacak. 50 milyondan fazla kez indirilen bu uygulama, günlük temponuzdan biraz olsun uzaklaşmanıza ve kendinizi rahatlatmanıza yardımcı olabilir.

Inscape’in farkındalık meditasyonları ve nefes egzersizleriyle stresinizi azaltabilirsiniz. Rehberli meditasyonlar, uyku seansları ve stres azaltıcı uygulamalar gibi birçok kategoriye sahip.

Uygulama ismiyle ne yapmak istediğini yeterince açıklıyor: dur, düşün ve nefes al. Bu uygulama sizi ihtiyaçlarınıza göre yönlendirecek.

Zihni susturmak düşünüldüğü kadar zor değil. En azından Simple Habit bunu sadece beş dakikada yapabileceğinizi söylüyor.

Ücretsiz ve kaliteli bir meditasyon uygulaması arıyorsanız Insight Timer’ı deneyebilirsiniz.

En kapsamlı meditasyon uygulamalarından biri olan Sattva, zen ile yakından ilgilenenlerin seveceği bir uygulama.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI