Ana SayfaDizi ve Film ÖnerileriEn İyi 25 Netflix Korku & Gerilim Filmi

En İyi 25 Netflix Korku & Gerilim Filmi

Ánimas (2018)

İspanya yapımı filmde yaşanan bir kaza sonucu hayatı cehenneme dönen genç bir kadının hikayesine tanıklık edeceksiniz.

IMDb puanı: 4,6

Annabelle (2014) 

John Form, koleksiyon yapan eşine antika bir oyuncak bebek hediye eder. Eşi Mia hediyeyi sevinçle karşılar lakin bu sevinç pek uzun sürmeyecektir.
 

IMDb puanı: 5,4

Annihilation (2018)

Natalie Portman'ın başrolde olduğu film, kocası gizli bir görev sırasında kaybolan biyolog Lena'nın, gizemli bir bölgedeki keşif görevine katılmasını konu ediniyor.

IMDb puanı: 6,9

Apostle (2018) 

Apostle, bir tarikat tarafından kaçırılan kız kardeşini kurtarmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor.

IMDb puanı: 6,3

Bird Box (2018)

Peşlerinde olan şeylerden kaçmak için gözleri bağlı bir şekilde yola koyulan bir kadın ve çocuklarının hikayesini konu edinen Bird Box'ta başrolde Sandra Bullock'u izliyoruz.

IMDb puanı: 6,6

Cargo (2017) 

Korkunç bir salgının ortasındaki bir baba, küçük kızına kol kanat germeye hazır birini bulmak için Avustralya'nın yaban ortamında arayışa çıkar. Filmde Sherlock ve Fargo gibi kaliteli yapımlardan aşina olduğumuz Martin Freeman'ı izliyoruz.

IMDb puanı: 6,3

Day of the Dead Bloodline (2018)

İnsan-zombi karışımı olan bir varlık dünyayı yok etmeye çalışır. Bir yeraltı sığınağında yaşamak zorunda kalan eski bir tıp öğrencisi ve askerlerden oluşan topluluk ise hayatta kalabilmek için kıyasıya bir mücadeleyle karşı karşıya kalır.

IMDb puanı: 3,4

Don't Breathe (2016)

Kör bir adamın evine hırsızlık amacıyla giren bir grup genç, ev sahibinin aslında oldukça tehlikeli bir adam olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Korku ve gerilim öğelerinin harmanlandığı filmde psikolojik olarak da gerildiğinizi hissedeceksiniz.

Eğer psikolojik film severlerdenseniz, en iyi psikolojik filmler listemize göz atın.

IMDb puanı: 7,1

Family Blood (2018)

Yeni bir başlangıç amacıyla iki çocuğu ile birlikte, bambaşka bir şehre taşınan eski uyuşturucu bağımlısı bir babanın doğaüstü şeylerle mücadelesini konu alıyor Family Blood.

IMDb puanı: 4,2

Gerald's Game (2017)

Stephen King‘in aynı adlı romanından uyarlanan filmin konusu şöyle: Güzel bir hafta sonu geçirmek isteyen Jessie ve Gerald, ıssız bir göl evinde fantezi dolu saatler geçirmeye başlar. Beklenmedik bir kaza sonucu Gerald öldüğünde, Jessie elleri yatağa kelepçeli bir halde kalmıştır. Jessie bu durumdan kurtulmaya çalışırken aslında evde yalnız olmadıklarını fark eder.

IMDb puanı: 6,6

Hush (2016) 

Sağır bir kadın olan Maddie üzerinde çalıştığı kitabını bitirmeye çalışmaktadır. Bir gün bilgisayarda çalışırken gelen bir mesajda o anlık bir fotoğrafının olması evin dışından birisinin kendisini izlediğini göstermektedir. Kısa zamanda evine girmeye çalışan maskeli katil ile karşılaşacaktır.

IMDb puanı: 6,6

The Shallows (2016)

Blake Lively'nin başrolde oynadığı The Shallows, tek başına sörf yapan bir kadının köpek balığı saldırısına uğrayarak, kıyıya yakın bir yerde mahsur kalmasını anlatıyor.

IMDb puanı: 6,3

Kidnapping Stella (2019)

Zengin olan Stella, fidyeciler tarafından kaçırılarak ses geçirmeyen bir odada alıkonulur. Ancak fidyeciler için hiçbir şey hesapladıkları gibi gitmeyecektir.

IMDb puanı: 5,0

Mirage (2018) 

La Casa de Papel dizisinin profesörü Alvaro Morte'nin rol aldığı film, uzay-zamandaki bir sorun sayesinde 25 yıl önceye giderek bir oğlanın hayatını kurtaran Vera'nın, bu nedenle kendi kızını kaybedince onu geri getirmek için sarf ettiği mücadeleyi konu ediniyor.

IMDb puanı: 7,4

Tau (2018) 

Bir mucit tarafından deneylerde kobay olarak kullanılmak üzere kaçırılan bir kadının yüksek teknoloji ile donatılmış bir evden kaçış serüvenine tanık olun. 

IMDb puanı: 5,8

The Autopsy of Jane Doe (2016)

Küçük bir kasabadaki baba-oğuldan oluşan adli tabip ekibi, gizemli yaraları ve korkunç bir sırrı olan kimliği belirsiz bir kadın üzerinde otopsi yapar.

IMDb puanı: 6,8

The Golem (2018) 

Veba salgını kasabayı kasıp kavururken, kısır bir kadın çamurdan canlı bir çocuk yaratır ve onu düşmanlarının üstüne salar.

IMDb puanı: 5,9

The Invitation (2015) 

Eski karısının düzenlediği yemeğe katılan Will bundan büyük pişmanlık duyacaktır.

IMDb puanı: 6,7

The Open House (2018)

Birlikte yeni bir eve taşınıp yeni bir hayat kurmak isteyen anne- oğul orada davetsiz misafirlerle karşı karşıya kalır.
 

IMDb puanı: 3,3

The Perfection (2018)

Film, hayallerinden vazgeçmek zorunda kalan başarılı bir viyolonsel sanatçısının hikayesini konu alıyor.

IMDb puanı: 6,1

The Purge (2013) 

Amerikan hükümeti suçlularla başa çıkamayacak duruma gelir. Buna çözüm olarak yılda bir gece 12 saat boyunca suçlular yakalanmayacak ve dolayısıyla cezalandırılmayacaktır. Bu süre boyuncu adaleti halk sağlayacaktır. James ve Mary o gece evlerinde otururken, kızları sokaktaki savunmasız bir adamı eve alır ve ailenin başına büyük belalar açar.

IMDb puanı: 5,7

The Ritual (2017) 

Yakın arkadaşlarının ölümünün ardından bir araya gelen üniversiteden dört eski arkadaş, İskandinavya doğasında yürüyüşe çıkar; bu yürüyüş esnasında karanlık ve gizemli orman karşılarına çıkacaktır.

IMDb puanı: 6,3

The Silence (2019) 

Ölümcül yaratıklardan kaçarken bir tarikat ile karşılaşan insanların gerilim dolu hikayesi!

IMDb puanı: 5,2

The Taking of Deborah Logan (2014)

Mia doktora tezi için bir kadının Alzheimer'la savaşını filme almaya karar verir, fakat belirtiler garipleşmeye başlayınca aile daha şeytani bir şeyden şüphelenir.

IMDb puanı: 6,0

When Angels Sleep (2018) 

Bir iş adamının direksiyon başında uyuyakalıp bir kadına çarpmasının ardından, kadının çok korkmuş olan arkadaşıyla yaşadıkları, bir dizi karanlık olayı tetikler.

IMDb puanı: 5,4

Korku&Gerilim Benzeri Diğer Film Listemiz: Psikolojik Film Önerileri

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI