Ana SayfaMagazinEmilia Clarke'ın Bilinmeyen Yönleri

Emilia Clarke’ın Bilinmeyen Yönleri

GAME OF THRONES SEÇMELERİNDE “ÖRDEK” DANSI YAPTI
Clarke, 2014’de katıldığı Jimmy Fallon’un talk show programında Game of Thrones’ın oyuncu seçmelerinde çok gerildiğini ve ördek dansı yaptığını ifade etti:

“Gerçekten büyük bir seçmeydi ve çok gergin hissettim. HBO’dan birçok insan oradaydı. Benden istenilen büyün sahneleri canlandırdım ve ‘Başka bir şey yapmamımı ister misiniz?’ diye sordum. David Benioff (Game of Thrones’un yapımcılarından) dans etmemi önerdi. Ben de ördek dansı yaptım.”

“GRİNİN 50 TONU”NDA OYNAMAYI REDDETTİ
30 yaşındaki oyuncu 2015’te verdiği bir röportajda Grinin Elli Tonu filmindeki baş karakter Anastasia Steel’i oynamayı reddettiğini belirterek nedenini şöyle açıkladı:

“Harika işler yapan yönetmen Sam- Taylor Johnnson ile birlikte çalışmayı gerçekten çok isterdim, fakat filmda çok fazla çıplak sahne olacağı için teklifini geri çevirdim. Hiçbir zaman çıplak olarak rol yapmam demedim, daha önce yaptım. Ancak, bu rolün beni dışarı çıkmak için mücadele edeceğim şekilde etiketleyeceğini düşündüm."

ÜNLÜ OLMADAN ÖNCE EMLAKÇIYDI
Ünlü oyuncu New York Üniversitesi'nde öğrenciyken iki yaz dönemi boyuncu lisanslı olarak gayrimenkul danışmanlığı yaptığını açıkladı.

SERÇE PARMAĞININ ÜZERİNDE “YABAN ARISI DÖVMESİ” VAR
Clark, 2016’da gösterimi giren “Senden Önce Ben” isimli filmin çekiminin ardından sol elinin serçe parmağına “yaban arısı” dövmesi yaptırdığı açıkladı: “ Yaban arısı sembolü canlandırdığım karakterin hikayesinin bitişini simgeliyordu. O anları sonsuza dek hatırlamak istedim.”

"ÜNLÜ BİRİYLE OLMAK ZOR"
Clarke, ABD’li ünlü aktör ve şarkıcı Seth MacFarlane 2012 yılında başladığı ilişkisini ünlü biriyle birlikte olmanın zor olduğu dile getirerek bitirdiğini söyledi.

“Peki size, ‘Ben Game of Thrones’ın büyük bir hayranıyım ve o adamla ne yaptığından emin değilim’ gibi ömürlük-sevgi tavsiyeleri veren var mı? Ben bu soruya iyi bir tepki gösteremezdim. Bu olay New York’ta Seth ve ben birlikteyken yaşandı. Bu adam bana tekrar öğüt vermeye başladı: ‘Bir selfie çekilebilir miyiz?…’ Ah ah, kardeşim…”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI