Ana SayfaModaElçin Sangu InStyle Aralık Sayısında

Elçin Sangu InStyle Aralık Sayısında

 “Eskiden de bana baktıklarında, “Anne bana bakıyorlar,” diye tepki verirdim. Bir an önce gideyim oradan, fazla görünmeyeyim ortalarda, başka bir yerlerde durayım isterdim. Şimdi yaptığım ise bambaşka bir şey. Birbirine tezat durumlar, biliyorum ama hala aynı duygu var. Fazla öne çıkma ve herkesin bana bakıyor olduğu hissi beni rahatsız ediyor.” –ELÇİN SANGU

"Bu yılın yıldızı en çok parlayan kadın oyuncusu kim diye sorulsa ortak cevap çoğunluk kararıyla Elçin Sangu olacaktır. Televizyon fenomeni haline gelen karakterleriyle Kiralık Aşk dizisi en sıkıldığımız anlarda yüzümüzü güldüren yapımlardan biri olmakla kalmadı öncesinde de hayatımızda bulunan Elçin Sangu’nun bambaşka meziyetlerini yakından tanımamıza aracılık etti. Mesela; Defne karakteriyle bir yerde tanışsak iyi arkadaş olabileceğimizi düşündürttü veya sakar hallerini kendimize benzettik… Ve bu güzel kadının doğallığına hayran kaldık. Bu sebeple 2016 senesini kapatırken Elçin Sangu’nun kapak kızımız olmasını çok sevdik. Güzel oyuncuyla W Hotel’de tek repo gününde neşeli geçen bir çekim yaptık." – InStyle Türkiye

Vaktiniz olsaydı neler yapmak isterdiniz? 
Güzel planlarım var; gezmek istiyorum. Gerçekten sosyal hayatım olmadığı için şu an sosyalleşmek bile benim için bir şey yapmak anlamına geliyor. Kitap okumayı, piyano çalmayı, kısacası yapmayı sevdiğim her şeyi özledim. 

Sizin gibi popüler oyunculardan hep çok yoğun çalıştıklarını ve iş dışında başka bir şeye zaman ayıramadıklarını duyuyoruz. Bu vakitsizlik ne anlama geliyor hayatınızda?
Anneni çok özleyip görememek, telefonlara cevap verememek demek… Hep bir program içinde yaşaman gerekiyor, hep bir yerlere yetişme telaşı hissediyorsun ve bütün akış birbirine bağlı. Bu yoğunluk içinde zaman kavramını unutuyorsun, mesela 15 gündür televizyonu hiç açamadım, haberleri takip ediyorum ama başka şeyleri izlemek için zamanın olmuyor yani…Bizim sektörde çalışanlar iyi bilirler, içinde olmadan anlaşılması zor bir durum. 

Rahat zamanlarınız olsaydı nerelere seyahat etmek isterdiniz?
Dünyayı gezmek isterdim ve hatta Türkiye’de de görmediğim yerler var, sırayla gezmeye başlardım.

Seyahate çıkmadan önce program yapar mısınız?
Programsız hiçbir yere gitmem çünkü birkaç kere bunu yaptım ve hep bir takım problemlerle karşılaştım. Zaten hayatın içinde sıkıntılar varken tatilde de sorun yaşamak istemediğim için mutlaka önden araştırırım, neresi iyidir, nerede iyi yemek yenir, nereye gidilir, nerede kalınır, hepsini öğrenir ve öyle giderim. 

Seyahat anlayışınız nasıldır?
Yemek, sanat ve yeni keşifler mi? Alışveriş mi? Alışveriş alışkanlığım hiç yok. Hatta en son Milano’ya gittim ama iki parça bir şey alıp geldim. Ancak bir şey göreceğim, çok hoşuma gidecek, olmayan bir şey olacak o zaman ilgimi çekiyor ve alıyorum ama sadece alışveriş yapmaya bir yere gitmem.

Kendinize en son ne satın aldınız?
İtalya’da küçük bir kasabadan, oraya ait mitolojik bazı kahramanların heykellerini aldım.

Mesela bugün bir set günü değil ve InStyle çekimine geldiniz, bizimle olmasaydınız ne yapmak isterdiniz?
Geçenlerde bir video izledim; bir sincap var ve sadece duruyor, ben de durmak isterdim (gülüyor). Herhangi bir telaş olmadan oturabilmek beni çok rahatlatıyor. O kadar yoğun bir tempodan çıktıktan sonra durmak istiyorsunuz. Ama tabii çalışıyor olmasaydım da, “Çalışmıyorum, çok sıkıldım,” derdim. Çalışmayı çok seviyorum ama bu yoğun temponun içinde kendime duracak zaman da yaratmak istiyorum. 

Evde mi durmak istiyorsunuz?
Evet. Evimi çok seviyorum ve benim için çok önemli.

Yemek yapar mısınız evde?
Çerkes olduğunuz için mutfakta kesin beceriklisinizdir… Aynen (gülüşmeler). İlkokuldan itibaren kendime yemek hazırlamaya başladım çünkü annem çalışıyordu hep. Onun çalışma hayatı sayesinde yemek yapmayı öğrendim. Sonra anneme de yapmaya başladım, derken baktık ki evde küçük bir hanımefendi kıvamına gelmişim (gülüyor)! O yüzden biliyorum yani. Zaten biz yemeyi içmeyi seven insanlarız. Evet ben de Çerkesim ve misafir  ağırlamayı da severiz… Ağırlamayı da seviyoruz. O yüzden hep yemekler pişirilir ve sevgiyle yenir. 
 

yazı BAHAR KADER 
fotoğraflar TAMER YILMAZ – FABRİKA 
styling NAZLI KAYRAN
Styling asistanı: Öykü Sarıyer, Meryem Özlem Aykut Saç: Ferit Belli – No 21. Makyaj: Ayşegül Kartal. Saç asistanı: Suat Ürün. Fotoğraf asistanı: Tuğberk Acar.
Mekan: W İstanbul
 

Röportajın ve çekimin tamamı için derginizi bayinizden istemeyi unutmayın!!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI