Ana SayfaGüzellikEgzersiz İçin 3 Örgü Modeli

Egzersiz İçin 3 Örgü Modeli

Tazelenmiş ve yeni bir spor salonu görünümüne mi ihtiyacınız var? Instagram’ın örgü kraliçesi Amber Fillerup Clark’ın sizin için basit ve son derece etkileyici önerilerine kulak verin.

“Spor salonuna giderken bu modeli yapmayı seviyorum; bir şeyleri değiştirmenin eğlenceli bir şekli,” diyor Amber. Model Fransız örgü modelinin içerden dışarı çevrilmiş hali. Alt kısımlara hareket vermek içinse kendinizi dağınık topuzun gücüne emanet edebilirsiniz.

“Örgüler saçlarınızı arkada toplamanın ve spor yaparken karışmayacağından emin olmanın en etkili yolu. Örgünüzü çözdükten sonra kumsal dalgalarına kavuşmak ise işin bonusu.”
 

Bu her ne kadar bir örgü şekli olmasa da spor salonuna giderken yaptığınız at kuyruğu için eğlenceli bir yenilik. “Spor salonuna giderken yüksek at kuyruğu yapmayı seviyorum. Bu sayede salondan çıktıktan sonra saçlarımı yeniden şekillendirmeme gerek kalmıyor.” Saçlarınızı tepeden topladıktan sonra biraz kabartarak aralıklarla lastikle toplayın ve kendi saçınızla ince bir şekilde sarın. Saçınızın uzunluğu ne kadarsa o kadar balon yapmakta özgürsünüz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI