Ana SayfaDekorasyonEğlenceli Bir Yeni Yıl İçin Yılbaşı Süsleme Önerileri

Eğlenceli Bir Yeni Yıl İçin Yılbaşı Süsleme Önerileri

Yılın o merakla beklediğimiz dönemi geldi: Yılbaşı! Üstelik bu kez evde geçirecek olmamız, bize dekorasyona daha fazla zaman ayırmamız için fırsat sunuyor. İşte yılbaşı ağacından yılbaşı süslerine; yılbaşı ışıklarından evde yapılabilecek dekorasyon önerilerine; eğlenceli bir yeni yıl için önerilerimiz…

Metalikleri karıştırın

Yılbaşı ağacı söz konusu ise, elinizi korkak alıştırmayın ve tüm metalleri karıştırın! Altın, bakır, gümüş ve rose gold tonlarını bir araya getirerek ağacınız büyük olmasa bile ihtişamlı bir yılbaşı görünümü yaratabilirsiniz!

Fotoğraf: A Pumpkin and A Princess

Yenilebilir ağaç

Eğer yılbaşı ağacı almak için geç kaldıysanız ya da yeriniz yoksa; yapacağınız minik keklerle (kırmızı ya da yeşil olması önerimiz!) yenilebilir bir yılbaşı ağacı yaratabilirsiniz!

Fotoğraf: Parties for Pennies

Rose Gold tonunu deneyin

Geleneksel altın tonlarını bir kenara bırakın. Yılbaşı süsleme önerilerinde bu yıl rose gold ton başı çekiyor! Hediye paketlerinizi de bu tondan seçebilirsiniz. 

Fotoğraf: Parties For Pennies

Vintage ve moderni karıştırın

Vintage bir görünüm istiyor ancak fazla da eski dursun istemiyor musunuz? Eski sıcak yılbaşı günlerinin havasını yansıtmak için yılbaşı sofranızda romantik mumlar kullanabilirsiniz. Ancak diğer öğeleri daha eğlenceli tutarak balansı yakalayın.

Fotoğraf: Inspired By Charm

Duvarda garland kullanın!

"Garland nedir?" diye sorduğunuzu duyar gibiyiz! Garland, genelde yılbaşı ağaçlarını ya da merdiven korkuluklarını süslediğimiz otriş benzeri, çam dallarından oluşan yılbaşı ağacı süslerine deniyor. Daha iddialı bir yılbaşı dekorasyonu için; bu garlandları duvarda da kullanabilirsiniz. Tabii ki yılbaşı ışıklarıyla birlikte! 

Turunçgillerle dekore edin

Eğer yılbaşının tipik soğuk havasından tropikal etkilerle çıkömak istiyorsanız; yılbaşı ağacınızı ışıklandıracağınız kurutulmuş turunçgil dilimleriyle süsleyin. Üstelik güzel de kokacak!

Fotoğraf: French Country Cottage.

Vintage seçin

Bu yılbaşı ağacına baktığınızda siz de çok mutlu olmuyor musunuz? Yılbaşı ağacınızı yeşil yerine metalik dallı seçerek vintage etki yaratın.

Fotoğraf: Inspired By Charm

Odunsu etkilerle sıcak dekorasyon

Ekstra sıcak bir yeni yıl istiyorsanız; daha odunsu yılbaşı süslerini kırmızı ve yeşil ile bir araya getirebilirsiniz.

Fotoğraf: Inspired By Charm.

Disko ağacı deneyin

Disko topundan daha eğlenceli duran bu ağaç tüm dikkatleri üzerine çekecek!

Fotoğraf: Studio DIY

Yılbaşı temalı mutfak eşyaları

Şimdiye dek duyabileceğiniz yılbaşa süsleme önerileri içerisinde belki de en kolayı bu olabilir. Alacağınız yılbaşı temalı tabak ya da bardakları, mutfak tezgahınızın boş alanında bir araya getirin.

Fotoğraf: Liz Marie Blog

Pastel tonlara kucak açın!

Pastel tonlar sizin de iştahınızı kabartmıyor mu? Geleneksel kırmızı ya da yeşil yerine yılbaşı süslerinizi pastel tonlardan seçin. 

Fotoğraf: Studio DIY

Evinizin girişini yeşil ile süsleyin

Siz ve konuklarınız için biraz pozitif yeni yıl ruhu fena olmazdı değil mi? İşte bu yüzden kullanabildiğiniz kadar yeşil kullanın!

Fotoğraf: Modern Glam

Desenlerle oynayın

Yılın en renkli döneminde biraz desenden kimseye zarar gelmez değil mi?

Fotoğraf: The House That Lars Built

Retro tadı yakalayın

Kim demiş yılbaşında yeşil ve kırmızı renklere takılı kalmalısınız diye? Biraz eğlence için yılbaşı süslerinizde şerbet tonları ve yılbaşı ağacınızda da gümüş rengi kullanın. Elbiseniz de buna uyumlu olursa harika olur!

Fotoğraf: Aww Sam.

Mumlarınızı yılbaşı ağacınıza sabitleyin

Mumları hiç yılbaşı ağacı süsleri olarak kullanmayı düşünmüş müydünüz? Tabii ki önerimiz simli mumlar seçmeniz ve bu mumları yakmamanız!

Fotoğraf: The House That Lars Built.

Evcil hayvanlarınız için Advent Calendar yapın

Tüylü dostlarımızı da yılbaşında tabii ki unutmayın! Minik poşetlerle hazırlayacağınız advent calendarda her poşet mama ya da oyuncakla dolu olabilir!

Fotoğraf: All For The Memories.

Puflarınızı hediyeye dönüştürün

Her zamanki dekorasyonunuzu yılbaşı süslerine çevirebilirsiniz! Puflarınıza bier kurdele geçirin, işte yılbaşı hediyeniz hazır!

Fotoğraf: Aww Sam

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI