Ana SayfaAstrolojiDoğal Taşlara İlgi Duymaya Başlayanların Bilmesi Gereken 3 Taş

Doğal Taşlara İlgi Duymaya Başlayanların Bilmesi Gereken 3 Taş

Pembe Kuvars

Aşk ve barışı simgeler.

Pembe diğer bir adıyla rose kuvars sevgi taşıdır. İlahi aşk, öz sevgi, romantik aşk, platonik aşk özetle sevginin her türlüsünü güçlendirir. Kendinizi kabul etmenizi, olduğunuz gibi sevmenizi sağlayan enerjiler taşır. Özgüven için birebirdir. Kalbinizi yeni bir sevgiye ve aşka açmak istiyorsanız pembe kuvars bunun için biçilmiş kaftandır. Ayrıca bu taş kalp yaralarına da iyi gelir. Aile bağlarını güçlendirir, ikili ilişkilerde bağı kuvvetlendirir. Pembe kuvarsın doğurganlığı desteklediğine, kabuslara engel olduğuna ve endişeyi yatıştırdığına da inanılır.

Nasıl kullanacaksınız?

Duygusal travmayı yatıştırmak ve pozitif enerjiyi güçlendirmek için meditasyon yaparken pembe kuvars taşınızı elinizde tutabilirsiniz. Yeni bir aşkı kendinize çekmek için yanıbaşınızda komodininizde tutabilirsiniz ya da yanınızda taşıyabilirsiniz. Ayrıca pembe kuvars ofiste tuttuğunuzda olumsuzlukları engeller; huzur ve barış ortamı yaratır.

Yeşil Kalsit Taşı

Bolluk, ilham ve dengeyi simgeler.

Yeşil kalsit, hayallerinizi gerçek kılmayı vadeder. Yeşil kalsit ile derinlerde kalan duygularınızın açığa çıkmasına şahit olabilirsiniz. Böylece iletişiminiz güçlenir ve arzularınızı daha rahat dile getirebilirsiniz. Yeşil kalsit refah ve bolluk taşıdır. Başarı ve zenginliği kendisine çeker. Sakinleştirici enerjisi stres için kusursuzdur. Zihin, beden ve ruhta denge sağlar. Ayrıca doğurganlığı destekler ve eklem ağrılarına da iyi gelir.

Nasıl kullanacaksınız?

Özellikle geleceğiniz hakkında düşünüp hayal kurarken bu taşı elinizde bulundurmanız tavsiye edilir. Toprakta tutmanız büyümeyi ve bolluğu etkileyecektir. İşte de denge ve sakinliği korumanız için sizi destekler.

Selestit Taşı

Sezgi ve sakinliği simgeler.

Selestit taşı ufkunuzu genişletir ve durumlara bambaşka bir açıdan bakmanızı sağlar. Selestit, evrendeki düzen içindeki yerinizi görmenize yardımcı olur; bu dasize huzur ve iyilik hissi verir. Selestit, kafa karışıklıklarını gidererek gerçek ve doğru olana yönelmenizi sağlar. Selestit taşını hayatınıza soktuğunuzda hayal dünyanızın çok daha fazla geliştiğini görmeniz olasıdır. Bu yüzden ilham ve yaratıcılık gerektiren bir mesleğe sahipseniz selestit taşı size iyi gelecektir.

Nasıl kullanacaksınız?

Meditasyon yaparken kucağınızda tutarak spiritüel yönünüzü arttırabilirsiniz. Rüyalarınızı hatırlamakta ve sabahları enerjik uyanmakta zorlanıyorsanız başucunuzda bulundurun. Ayrıca selestit taşı işle ilgili stres ve kaygıyı da hafifletiyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI