Ana SayfaYaşamDelimonti Menüsüne Yaz Dokunuşu

Delimonti Menüsüne Yaz Dokunuşu

Delimonti, misafirlerini yazın sıcak günlerinde serinletici soğuk mısır çorbası ile karşılıyor. Mevsimsellik ve tazeliğin ön planda olduğu menüdeki salata çeşitleri arasında ise; Anadolu’nun tazeliğini Delimonti’nin yaz menüsüne taşıyan pancarlı bulgur salatası, ferahlatıcı ve lezzetli salatalık salatası ve sakız kabağı,  taze nane, taze dereotu, maydanoz gibi hoş kokulu otlar ve taze soğan ile hazırlanan körpe gelin salatası bulunuyor.

Delimonti menüsünün yepyeni lezzetleri arasında siyez bulgur pilavıyla servis edilen kuzu incik, sunumu çıtır yufkalarla zenginleştirilen sac kavurma ve Samsun’un efsane lezzetlerinden Bafra pidesi yer alıyor. Yerel lezzetleri modern sunumlarla sofraya taşıyan Delimonti, yaz menüsünü Delimonti burger ve Delimonti pizza gibi sevilen tatlarla da zenginleştiriyor.

Zeytinyağlı seçeneklerine kabak sıyırması ve zeytinyağlı patlıcanı ekleyen Delimonti, ara sıcaklarda ise misafirlerine pastırmalı kroket ve peynirli kadayıf dolması sunuyor. Kastamonu pastırması ve patates ile hazırlanan pastırmalı kroket lezzetiyle dikkat çekerken; yöresel peynirlerle hazırlanıp, domates sosuyla servis edilen peynirli kadayıf dolması ağızları tatlandırıyor.

Delimonti’nin yenilenen menüsüne özel lezzetlerini deneyimlemek isteyenler, 0212 296 29 29 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI