Ana SayfaDekorasyonDekorasyon Yaparken Ünlü İsimlerden İlham Alın

Dekorasyon Yaparken Ünlü İsimlerden İlham Alın

Dergiler arasında gezinirken, ünlülerin muhteşem şekilde dekore edilmiş evlerini görüp bu benim için imkansız bir mükemmellik mi diyorsunuz? Aslına bakarsanız, bu görünüme ulaşmak için zengin ve ünlü olmak zorunda değilsiniz. Zor gibi görünse de, birkaç basit hamle ile istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz.Evinizin güzel görünmesi için tonlarca para harcamak yerine ideal düzeni oluşturmak için planlama yapın. İlk olarak, göz yormayan, sade bir düzen oluşturun. Dağınıklık yaratacak ve ihtiyaç duymadığınız eşyaları kaldırın. Belirgin faydaların yanı sıra bu minimal dekorasyon anlayışı ile toz tutan fazla eşyalardan da kurtulmuş olacaksınız. Dekorasyonunuzu minimumda tutmak, mekanınızın temiz ve düzenli görünmesini sağlayacaktır. Sadeleştirme ile birlikte gelen minimal şıklığı hissedeceksiniz!

 

Brooke Shields’in şık ve minimal detaylar ile kurguladığı evinden ilham alabilirsiniz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a quick break before I’m back out in the NY sunshine ☀️

Brooke Shields (@brookeshields)’in paylaştığı bir gönderi ()

Küçük detaylar ile yaşam alanınızdaki kusursuzluğu ve uyumu vurgulayabilirsiniz. Kozmetik ürünleriniz için oluşturacağınız dekoratif masalar veya banyonuza ekleyeceğiniz şık beyaz havlu detayı ile evinizi zenginleştirebilirsiniz. Aynı zamanda farklı dokulardan oluşan tasarımları ince, parlak obje detayları ile birleştirip eklektik görünüme de vurgu yapabilirsiniz. Eğer dikkatinizi eşyalardan çok tamamlayıcı parçalar olan detaylara verirseniz özgün bir görünüm yaratabilirsiniz.

Yolanda Hadid paylaşımı ile iyi tasarımlarla ve dikkat çeken detaylar ile yapılan dekorasyonların asla eskimeyeceğini gösteriyor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️Home sweet Home…… #MyHappyPlace #BathroomDetails #EastCoastBeauty

YOLANDA (@yolanda.hadid)’in paylaştığı bir gönderi ()

Evinizin dekorasyonunda büyük ve pahalı değişiklikler yapmak yerine, ufak farklılıklarla ambiyansı değiştirebilirsiniz. Bunun en keyifli yollarından biri de yastık sayısını arttırmak olabilir. Yatağınızın üzerindeki beyaz yumuşak yastık sayısını arttırabiir ya da koltuğunuza pastel tonlarda dekoratif yastıklar ekleyebilirsiniz, böylece evizin şıklığı ve konfor hissiniz de artacaktır.

Reese Witherspoon krem rengi koltuğunun keyfini çıkarırken, mavi yastık detayı ile konfor vurgusunu arttırıyor.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Learning lines with my little guy for his #kindergartenplay! Realizing, one of us has a MUCH better memory 🤯#mombrainisreal

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)’in paylaştığı bir gönderi ()

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI