Ana SayfaSağlıkDakota Fanning'in Egzersiz ve Beslenme Alışkanlıkları

Dakota Fanning’in Egzersiz ve Beslenme Alışkanlıkları

Henüz 5 yaşındaken profesyonel olarak oyunculuğa başlayan Dakota Fanning ondan iki yıl sonra , Screen Actors Guild Ödülü'ne aday gösterilen en genç kişi oldu. 40'ı aşkın yapımda rol alan, Dakota’yı şu sıralar başrollerinde Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve Margot Robbie’nin olduğu Quentin Tarantino filmi Once Upon a Time in Hollywood’ta izliyoruz.

Egzersiz

Bir dergiye verdiği röportajda Dakota egzersizin hayatındaki yerinden şu cümlelerle bahsediyor: “Sporcu bir aileden geliyorum (annesi profesyonel olarak tenis, babası ise yine küçük liglerde beyzbol oynadı), bu yüzden fiziksel olarak aktif olmak genç yaştan itibaren bana aşılandı. Kendimi güçlü hissetmeyi çok seviyorum. Gerçekten iyi bir ter atmanız çok önemli. Bu zihnimi temizliyor, cildimin iyi görünmesini sağlıyor ve genel olarak daha iyi hissediyorum. Haftanın altı günü egzersiz yapmaya çalışıyorum. Bale esintili bir kardiyo sınıfında çalışıyorum. Güç antrenmanlarına ilk başladığımdaysa öleceğimi sanıyordum!

Beslenme

Dakota Fanning beslenme alışkanlıklarını şöyle açıklıyor: "Sabahları antrenmanımdan sonra genellikle yoğurt veya yumurta tüketiyorum. Öğle yemeğinde salata yiyorum, akşam yemeğinde ise kinoa ve sebzeli ızgara ile protein alıyorum. Ama kesinlikle 'şeker veya karbonhidrat yemem, kafein tüketmem, şarap içmem' diyen insanlardan değilim. Olamam da. Makarnasıyla ünlü bir restorana gidersem, o makarnayı yerim. Kendimi sınırlamıyorum. Zira bunu sürdüremem. Kendini şımartmak zorundasın.

Sizce de çok haklı değil mi?

Peki Dakota Fanning zihnini nasıl dinlendiriyor?

Dakota Fanning bedenini ve zihnini dinlendirmek için ilham veren bir alışkanlığa sahip: “Gevşememe yardımcı olan bir ritüelim var. Her gece ne olursa olsun banyo yaparım. Bir podcast açar ve küvete girip gözlerimi kapatırım. Bu olmazsa yaşayamayacağım bir rutin haline geldi."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI