Ana SayfaGüzellikDaha Etkili Kirpikler Elde Etmek İçin 5 İpucu

Daha Etkili Kirpikler Elde Etmek İçin 5 İpucu

Hepimiz kirpiklerimize maskara uygularken her defasında fırçaya daha fazla maskara alarak, ok gibi kirpikler elde edeceğimizi düşünürüz. Aslında çok maskara, hiç maskara.. diyerek küçük bir kelime oyunuyla ne demek istediğimizi anlamışsınızdır. Fırçayı maskara tüpünün içine sokup çıkardığımızda içindeki hava kabarcıklarını iteriz ve bu da maskaramızın çabuk kurumasına neden olur. Eğer fırçanızın her bölgesine maskaranın bulaşmasını istiyorsanız fırçayı sürekli çıkarıp sokmak yerine tüpün içinde çevirin.

Tek bir maskara yerine farklı özelliklere sahip iki maskarayı birlikte kullanabilirsiniz. Biri hacim verirken diğeri daha uzun gösterecektir ve istediğiniz etkiyi yakalamada daha başarılı olacaksınız.

Fırçayı hem dik hem de yatay konumda kullanın. İlk katı yatay sürdükten sonra özellikle içte kalan minik kirpikleri de yakalayabilmek adına fırçanızı dik tutun

Alt kirpiklerinize maskara uygulayacaksınız, bunu en sona bırakın. Fırçanızda kalan en az miktardaki maskarayı alt kirpiklere uygulayın.

Birbirine yapışan kirpiklerinizi kuruduktan sonra,  kirpik tarama fırçasıyla tarayarak düzeltin, daha fazla fırça darbesi düzeltmek yerine tortular bırakacaktır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI