Ana SayfaAnne ve ÇocukÇocukların Yeni Favorisi: Muzipo Kids

Çocukların Yeni Favorisi: Muzipo Kids

 “Çocuk Hareket Üssü” nedir?

 Dünya çocuk hakları bildirgesinde yer alan ‘’Oyun ve hareket her çocuğun hakkıdır’’ maddesini benimseyerek bu düşünceyi Türkiye’de harekete geçirmek amacıyla kurulan bir kurumuz. Bu nedenle sadece büyük şehirlerde değil tüm Türkiye’de bu anlayışı yaymak adına Anadolu’ya açılmış bulunmaktayız. Türkiye’nin ilk Çocuk hareket üssünde çocuklar eğleniyor, keşfediyor ve öğreniyor. Özgür ancak bir o kadar da güvenli bir ortamda spor yapıyorlar, atölye etkinlikleri uyguluyorlar ve doğum günü partilerine katılıyorlar. Yaz tatili ve sömestr tatilini değerlendirebiliyor. Kısacası tüm sene boyunca hareket odaklı etkinliklerimiz devam ediyor ve çocuklar spor ve hareket alışkanlığını kazanmış oluyorlar. Bundan dolayı bu slogan ile tanınmak ve anılmak bize keyif veriyor.

 

Muzipo Kids’le birlikte çocuklarda nasıl bir değişim ve gelişim gözlemleniyor?

Muzipo Kids, çocukların sadece vakit geçirecekleri bir alan değil; kaliteli zaman geçirirken onların gelişimine etki eden bir çocuk kulübüdür. Hareketsizlik sonucunda oluşmuş sorunlara çözüm üretmeye çalışan, çocuklarınızın yaratıcılıklarını eğlenceli oyunlarla geliştirmeyi amaçlayan hareket üssümüzde hem çocuklar hem de ebeveynleri ile en güzel arkadaşlıkları ve anları paylaşıyoruz. Muzipo Kids programlarına dahil olan çocukların; hareketi seven, paylaşmaktan ve birlikte hareket etmekten keyif alan, sosyal çocuklar olarak gelişimlerini gözlemlemekten dolayı çok mutluyuz. Tüm bunların ötesinde biliyoruz ki hareket eden çocuklar daha sağlıklı ve uzun bir ömür yaşayacak.

Çocuk etkinlik sektöründe Muzipo Kids’i diğer mekânlardan ayıran özellikleri neler?

Muzipo Kids’te geliştirdiğimiz bütün programlar toplumsal cinsiyet eşitliği, bilimsel yaklaşım, problem çözme, yaratıcılık ve çocuk hakları olmak üzere marka kültürünün yapıtaşlarını oluşturan beş ana evrensel konunun süzgecinden geçirilerek tasarlanıyor.

Çocuğun gelişimini çok boyutlu bir bütün olarak ele alıyoruz… Hareket eğitimleriyle çocukların fiziksel gelişimine katkıda bulunmanın yanı sıra bilim, teknoloji ve sanatla ilgili etkinlikler düzenliyor, yaratıcılığı artırıcı oyun, drama, müzik, ritim gibi hareketler ile çocuğu hayata hazırlıyoruz.

Ayrıca partiler ve grup aktiviteleriyle çocukların sosyalleşmelerini sağlıyoruz. En önemli farklardan biri de her ne kadar çocuk oyunun içine yerleştirilmiş hareket eğitimi ile zamanın nasıl geçtiğini fark etmezken biz bir yandan onu gözlüyor ve gelişimini ölçümleyerek her ay ne kadar geliştiğini ebeveynleri ile paylaşıyoruz.

Doğum günü kutlamaları için neler yapıyorsunuz?

 Doğum günü partileri hafta içi ve hafta sonu seçenekleri ile 1 yaştan 12 yaşa kadar farklı konseptler ile planlanabiliyor. Survivor oyunları ve parkurları ile hareketin, dansın ve eğlencenin harmanlandığı doğum günü partilerimizde çocuklar unutamayacakları deneyim yaşıyorlar. Çocuklar, uzman eğitmenlerimiz gözetiminde kaliteli zaman geçirirken, ebeveynler sohbetin ve ikramlarımızın tadını çıkarıyorlar. Doğum günü paketleri hakkında detaylı bilgi almak için size en yakın Muzipo Kids merkezimizle iletişim kurabilirsiniz.

Anneler çocuklarını Muzipo Kids merkezlerine getirsin, çünkü…

Teknolojinin çocukların yaşamına daha fazla girmesiyle birlikte okul sonrası eve geldiğinde çocukların büyük bir kısmı uzun saatler televizyon ve bilgisayar karşısında geçiriyorlar. Elbette teknolojinin yararlarını yadsıyamayız, diğer yandan bu sürenin ebeveyn kontrolünde yaşına uygun bir şekilde kısıtlanması, çocukların gerçek ihtiyaçları olan oyun ve harekete daha fazla zaman ayırması için aileleri tarafından teşvik edilmesi önemli.

Muzipo Kids eğlence ve oyun ile birlikte hareketi bir arada sunan, müfredatı uzmanlar tarafından çalışılmış, çocukların sosyalleşmesini sağlayan bir kulüp. Vaadlerimiz; hareket, eğlence, akışta olmak, sosyal ve ruhsal gelişim.. Ve de tüm bunları çalışılmış bir müfredatla, deneyimli tecrübeli eğitmenlerin eşliğinde yaptırmak.

Haziran-Ağustos dönemini kapsayan bir programınız var mı?  Ailelerimiz size nerelerden ulaşabilirler?

Yaz döneminde merkezlerimizde çok çeşitli etkinliklerden oluşan programlar uygulanacak. Bunun için aileler kendilerine en yakın adresteki Muzipo Kids merkeziyle irtibat kurabilir ve 8 Haziran’a kadar devam edecek olan %15 oranındaki Yaz Dönemi Erken Kayıt Kampanyası’ndan faydalanabilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI