Ana SayfaYaşamBurcunuza Göre Kahve Önerileri

Burcunuza Göre Kahve Önerileri

Zodyak’ın ilk burcu olan Koçlar, heyecanlı, eğlenceli, maceraperest ve zorlayıcı bir burç olarak bilinirler. Sabırsız oldukları için genelde en hızlı hazırlanan kahveleri tercih ederler. Klasik bir kahveyle Koç’un gönlünü mest edebilirsiniz. Yeter ki onu fazla bekletmeyin.

Yalın, çözümcül ve pratik Boğalar için en uygun seçim kuşkusuz ki filtre kahve olacaktır. Hazırlayacağınız karamel aromalı bir filtre kahve ile onu fazlasıyla mutlu edebilirsiniz.

Sosyalleşmeyi en çok seven burçlardan biri olan İkizler, çift yönlü kişiği ile tanınır. Onun karışık ruhuna bol vanilyalı bir Latte iyi gelecektir.

Duyguları ve içgüdüleri temsil eden Yengeç, evcimen bir burç olarak bilinir. Elmalı, tarçınlı karamel, ona ev ruhunu hissettireceği için ideal bir seçim olacaktır.

Her zaman son moda trendleri takip eden Aslan burcu, yoğun ve farklı şeyleri severek arzularını tatmin eder. Sezonun en son ve en popüler kahvesi ona uygun olacaktır! Eğer kış için öneri de bulunacaksak, içini ısıtacak Gingerbread Latte tam da onun ağız tadına göre bir seçim!

Gösteriş sevmeyen sade Başak burcu için Frappe tam anlamıyla mükemmel bir kahve seçimidir. Plan yapmaktan yana olmayan Başak, onu rahatlatacak yumuşak bir kahveye ihtiyaç duyar. Bu nedenle keyifle içebileceği dondurmalı Frappe onun kurtarıcısıdır!

Zarafetin simgesi, güzellik için yaşayan Terazi için beyaz köpüklü bir Cappucino'dan daha keyifle içilebilecek bir kahve yoktur! Üzerindeki köpüğü ile estetiğin şekil bulmuş hali olan Cappucino ona göre hem en şık hem en leziz kahvedir! Her şeyin en güzelini seçen, enerjisini insanlarla paylaşmaya bayılan Terazi’ye elinde bir fincan Cappucino ile her yerde rastlayabilirsiniz!

Tutku insanı Akrep enerjisini insanlara akıtmayı sever. En koyu kahveler, onun ruhunu okşar, hatta kendisini bu şekilde daha seksi hisseder. Süte, kremaya, şekere ihtiyacı yoktur. Sade bir türk kahvesi tam ona göredir.

 Yay burcu için Espresso özgürlüğü ifade eder. Espresso; sert kahvenin en saf halidir ve Yay’ın coşkusunu arttırır. 

Uzun soluklu planlar ve aşk rutini için her daim soğukkanlı ve ciddi olan Oğlak’ın, vahşi tutkulu yanını pek kimse bilmez. Onun ruhuna iyi gelecek ve tüm gün enerji almasını sağlayacak içecek dengeli aroması ile beyaz çikolatalı mocha olacaktır. 

İnsanlık için çaba sarf eden Kova en asi burçlardan biridir. Kendini sürekli beyin fırtınaları yaparken bulur. Ona en yakın kahve çikolata aromasının yoğun olduğu, buzlu bir frappucino'dur. 

Empati yeteneği gelişmiş Balık için karamel aromalı macchiato en doğru seçimdir! Spiritüel ruhunu yansıtacağı için bu içecek seçimi onu mutlu edecektir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI