Ana SayfaModaBurcu Kıratlı InStyle Temmuz Sayısında

Burcu Kıratlı InStyle Temmuz Sayısında

Sezonun reyting rekortmeni Aşk ve Mavi'nin Mavi'si Burcu KıratlıInStyle Temmuz sayısına konuk oldu..

23 Temmuz doğum günün, yeni yaşını InStyle'da kutlamak nasıl bir his?
 
InStyle'ı çok beğeniyorum. Bu yüzden çok güzel bir hediye oldu benim için. Çok istediğin bir şey, en güzel ayda, doğum gününde senin oluyor, bir de üstüne harika bir çekim yaptık, gerçekten çok mutluyum.

Diziye geliyorum, Aşk ve Mavi bu senenin en başarılı yapımlarından biriydi, Kapadokya'da şartlar fiziksel olarak biraz zorlu olsa da aynı zamanda çok da motive edici olduğunu düşünüyorum…
 
Kesinlikle öyle. Enerjimizi hep çok yüksek tutmamız gerekiyor. Çok önemli bir sahneyi gecenin dördünde günün son sahnesi olarak çekmemiz gerektiği oluyor mesela. Ama orada fiziksel olarak hissettiğim yorgunluğun asla seyirciye geçmemesi lazım. Bu tarafları bazen zorlayıcı olabiliyordu açıkçası. Duygu işi yapıyoruz biz, her şeyi çok yüksekte yaşamamız lazım ya da ben kendi adıma konuşayım: Benim için böyle. Mutluluğu da, öfkeyi de, her şeyi… Sette de artık çözdük birbirimizin ruh halini. Birimizin yüzü düşse hemen biri geliyor yanınıza, soruyor, “Neyin var,” diye. Moralini yerine getirmek için gerekeni yapıyor. Bu çok önemli bir şey, çünkü bu bir ekip işi. Bizi, bu diziyi bu kadar başarılı yapan şey de bu bence. Bu enerji seyirciye geçiyor çünkü.

Magazinle aran nasıl peki, malum babanız Kenan Erçetingöz…
 
Elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum. Ama mesleğim gereği bunun da bir sınırı var elbette. Babam hep, hiçbir zaman ve hiçbir durumda, kızı olduğum için bana müsamaha göstermeyeceğini çok net belirtti. “Bir gün bir bardan sarhoş şekilde çıkarken yakalanırsan, ben bu haberin çıkmasını engellemem, bilesin ve akıllı olasın,” derdi. Bir gün başıma benzer bir olay gerçekten geldi ve o da gerçekten kızıyım diye acımadan yazdı (gülüyor).

Cilt bakımı konusunda neler yapıyorsun peki?
 
İki haftada bir gibi bir sıklıkla cilt bakımına gitmeye çalışıyorum. Onun dışında bu sıralar ozon tedavisi uygulamaya başladım. Bu bilgilerin kaynağı da hep annemdir.

Kendin nasılsın makyaj konusunda?
 
Ben dizideki makyajımı da kendim yapıyorum. 16 yaşından beri makyaja çok meraklıyım. İnsanın kendi yüzünü tanıması çok önemli diye düşünüyorum. Çok başarılı insanlarla çalışma şansım oldu, onlardan çok şey ögrendim teknik anlamda.

Röportajın ve çekimin devamı InStyle Temmuz sayısında!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI