Ana SayfaDekorasyonBurçlara Göre Dekorasyon: Ateş Grubu Burçları İçin Öneriler

Burçlara Göre Dekorasyon: Ateş Grubu Burçları İçin Öneriler

Ateşli, tutkulu ve öncü kişiliği ile bilinen Koç burcu, ev ortamında rahat hareket etmek ister, konfor onun için en önemli kriterdir. Genellikle ​evde zaman geçirmek yerine, dışarıda olmayı tercih eden Koç burcu, bu nedenle kolay temizlenebilecek, az eşya ile kaplı bir ev dekorasyonunu tercih eder.

      

Yenilikçi, modern düz çizgili tasarımlar, vurgulu renkler, doğal materyaller onun ilgisini çeker.

 

Fayansları gri veya bej olan ve modern malzemelerden oluşan bir banyo onun olmazsa olmazıdır.

       
Bir ateş grubu burcu olarak, sıcak ortamları seven Koç burcu, şömine ve mum gibi dekoratif unsurları kullanmayı sever.

Aslan burcu, gösterişli ve lüks evleri çok sever. İşlevsellikten daha çok görünüme önem verdiği için göz alıcı dokular, ipek, kadife gibi lüks kumaşlar ve canlı renklerle dolu bir dekorasyon Aslan burcuna göre olacaktır.

Işık alan bir evde yaşamak Aslan burcunu mutlu eder. Bu nedenle, geniş pencereli, her cepheden güneş alan bir evi tercih edecektir.

Klasik stil ve renklerden oluşan fayanslarla bezenmiş banyosunu, mumlarla süsleyerek banyo yapmayı keyifli hale getirebilir. Banyo camından sızan güneş ışığı ise onun ruhunu okşayacaktır.

   

Gezmeyi, dışarıda zaman geçirmeyi çok seven Yay burcu için, yaşam alanının vazgeçilmezleri ; bahçe ve balkondur. Yay burcu, küçük bir balkonu bile özenle tasarlayabilir, egzotik, bohem bir ruha büründürebilir.

Yay için en önemli dekorasyon parçaları; otantik kilim gibi etnik tekstil ürünleri, tablolar, gezilerden toplanmış farklı kültürleri yansıtan aksesuarlardır. Bu objeleri, evinin çeşitli yerlerinde, dağıtarak kullanmayı tercih eder.

Yay burcu, Aslan burcunun aksine, banyo dekorasyonunda gösterişe önem vermez, banyosunun içindeki renkli ve konforlu dünyayı yansıtmayı tercih eder. Banyo duvar ve fayansları için tercihini turkuaz ve beyaz tonlarından yana kullanır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI