Ana SayfaGüzellikBu Yılın En Trend Dövme Modelleri

Bu Yılın En Trend Dövme Modelleri

El Dövmeleri

2020'de el dövmeleri hiç olmadıkları kadar popüler. Özellikle çizim şeklindeki bu minimal efektli dövmeler ellerde bir numaralı tercih. El dövmelerinde dilediğiniz deseni kullanabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanın ve sizi yansıtan, özel deseni belirleyin. Gerisi sadece soluğu dövmecide almaya kalıyor! 

El dövmelerine bambaşka bir bakış getirip yüzük parmağınıza dövme yaptırmaya ne dersiniz? Özellikle evli çiftlerin çok hoşuna giden bu trendin en havalı örneklerini sizler için bir araya getirdik. Tıklamanız yeterli!

 

Fotoğraf: @girlknewyork

2020 dövme modelleri arasında başı çeken el dövmelerinde pek çok desenden yararlanabilirsiniz. Disney karakterleri, çiçek motifleri, isimler belki de size ilham veren kelimeler. Hangisini tercih ederseniz edin elleriniz hiçbir takıya ihtiyaç duymadan havalı görünecek.
 

Fotoğraf: @burakatattooflash

Renkli ve bitkisel formları da ellerinize taşıyabilirsiniz. Helenistik bir tarz yarattığı inkar edilemez.

Fotoğraf: @__jesschen__

Gerçekçi Çiçekler

Kabul edelim: Çiçek dövmeleri her daim popüler ve çok romantik! Bu durum 2020'de de değişmiyor ve 2020'nin en trend dövme modellerinde çiçekler başı çekiyor. Ancak çiçeklerde çok daha gerçekçi ve çizgisel desenler dikkatten kaçmayacak. 
 

Fotoğraf: @amandawachob

Özellikle daha detaylandırılarak çizilmiş çiçekler çok trend. Çiçekleriniz minimal değil de daha detaylı ve büyük olsun istiyorsanız en ideal bölge kol içi olacaktır. 

Fotoğraf: @hnnhtattoo

Kolunuzun iç kısmına yaptıracağınız dövmeler hem çok havalı hem de gizemli bir görünüm yaratır. Çiçek dövmeleri de bu bölgeye çok yakışacak. Pastel tonlar ise çiçek dövmelerine en çok yakışan renk paletleri arasında.

Seyahat etmeyi, denizi, kumu, güneşi kim sevmez ki? Seyahat ve tatil tutkunuzu dövmenize yansıtmaya ne dersiniz? İşte seyahat etmeyi sevenler için en havalı dövme modelleri.

Fotoğraf: @studiobysol

Kulak Dövmeleri

Son yılların en trend dövme alanı kesinlikle kulaklar! Özellikle piercing kullanıyor, kulağınızda çok sayıda ve farklı küpeler olmasını seviyorsanız bu kombinasyona dövmeleri de eklemeyi düşünebilirsiniz.

Fotoğraf: @laramaju

2020 yılında kulaklarda daha sık dövmeye rastlayacağız gibi görünüyor. Açıkçası buna hiç de karşı değiliz. Çabasız bir şekilde stil sahibi görünmek için bundan daha minimal ve havalı bir dokunuş düşünemiyoruz.

Fotoğraf: @hnnhtattoo

Kulak dövmelerini dilerseniz tüm kulağınızı kaplayacak şekilde yaptırabilir, dilerseniz de ufak birer küpe görüntüsü yaratacak şekilde modeller seçebilirsiniz.

Fotoğraf: @__jesschen__

Cesur Ebatta Dövmeler

Minimal dövmelerin çok havalı olduğu kesin. Ancak daha geniş bir yüzeye yayılmış cesur dövmelerden de vazgeçmek ne mümkün! 2020'de büyük dövmeler ön planda. 

Özellikle cesur ebattaki dövmeler için en havalı bölge göğüs altı! Göğüs altınıza yaptırabileceğiniz en havalı dövmeleri sizler için araştırdık. Bu modellere bayılacaksınız!

Fotoğraf: @finerach

Bu sene dövme yaptırmak isteyenler için en dikkat çeken alanlardan biri de bacaklar. Dilerseniz bacaklarınızı boydan boya dövmeyle kaplayabilirsiniz.

Bu fikir size pek cazip gelmedi mi? O halde ayak bileğinize çok yakışacak dövme modellerini derlediğimiz haberi mutlaka görmelisiniz! 

Fotoğraf: @__jesschen__

Rengarenk çiçek formları genel olarak bu senenin en trend dövme modelleri arasında. Bu çiçek formlarında cesur ebatları tercih etmemeniz için hiçbir neden göremiyoruz.

Fotoğraf: @amandawachob

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI