Ana SayfaYaşamBlack Panther Rekor Kırmaya Devam Ediyor

Black Panther Rekor Kırmaya Devam Ediyor

Listenin son sırasında Jumanji: Vahşi Orman yer buldu. Klasikleşmiş hikayeye modern bir dokunuş getiren, renkli kadrosuyla komedi ile aksiyonu harmanlayan yeni nesil Jumanji, 2,7 milyon dolarlık hafta sonu gişesiyle, 90 milyon dolarlık bütçesini 4'e katlamış durumda…

Listenin 9. sırasını ise, Natalie Portman başrollü bilim kurgu filmi Yok Oluş aldı. İnsanoğlunun dünya üzerindeki hakimiyetinin tehdit altına girdiği film, 3. hafta sonunda 3,1 milyon dolar elde etti.

Listenin son 3'ünü kapatan film vizyonun tazeleri arasından geldi. 35 milyon dolar bütçeli aksiyon gerilim filmi The Hurricane Heist açılışını 3,1 milyon dolar ile yaptı.

Listenin 7. sırasında da bir aksiyon-gerilim filmi yer buldu. Bruce Willis başrollü "Death Wish" 2. hafta sonu kapanışında 6,6 milyon dolar gişe elde etti. 30 milyon dolar bütçeli film, şimdiden 23,8 milyon dolarlık kısmını çıkartmış durumda…

Listenin ilk yarısını kapatan film ise animasyon macera Tavşan Peter oldu. Hayvanları modern hayata yerleştiren ve insani özellikler kazandıran yeni modern fabl örneği, 5. hafta sonu kapanışını 6,8 milyon dolar ile yaptı. Böylece film bu hafta itibariyle 93,4 milyon dolarlık gişe elde ederek bütçesini ikiye katlamaya çok yaklaşmış oldu.

Listenin tam ortasında Rachel McAdams ve Jason Bateman başrollü aksiyon komedi filmi Game Night yer buldu. 7,9 milyon dolar gişe elde eden film, 3. haftası itibariyle bütçesini çıkartmayı başarmış oldu.

Döndünücü sırada Jennifer Lawrence başrollü Kızıl Serçe kendine yer buldu. Akademi ödüllü güzel yıldızı bir ölüm makinesine dönüştüren casusluk gerilimi 2. hafta sonu kapanışını 8,1 milyon dolar ile yaptı. 69 milyon dolar bütçeli film henüz bütçesinin yarısını bile çıkaramadı.

Listenin 3. filmi de vizyonun tazeleri arasından geldi. 10 yıllık bir aranın ardından gelen devam halkası Ziyaretçiler: Gece Avı, açılışını 10,4 milyon dolar ile gerçekleştirdi. Devam halkasının açılış rakamının, ilk filmin yarısına ancak ulaşabilmiş olması dikkat çekti.

Listenin 2. sırasında vizyonun taze filmlerinden Zamanda Kıvrılma yer aldı. Ünlü roman uyarlaması beyaz perdedeki macerasının ilk hafta sonunda 33,3 milyon dolar elde etti. Fantastik aile filmi, beklentilerin bir miktar altında kaldı.

Bu haftanın gişe lideri de Black Panther oldu. Başarılı açılışının sinyallerini daha ön satış aşamasında rekor kırarak vermiş olan yeni nesil süper kahraman filmi, 4. hafta sonunda 41,1 milyon dolar gişe yaparak liderliği elinde tutmayı başardı. Box office tarihinin en iyi 5. hafta sonu açılışı rakamına ulaşmayı başaran, Wakanda'nın egzotik atmosferine taşınan süper kahraman macerası bu hafta itibariyle toplamda 1 milyar dolarlık gişe rakamını aşmayı başardı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI