Ana SayfaYaşamBekârlığın Harika Olmasının 6 Nedeni

Bekârlığın Harika Olmasının 6 Nedeni

Bekârlık kelimesinin günümüzde pekiyi bir üne sahip olmadığını biliyorsunuzdur. Oysaki yalnızlık tamamen kendinize döndüğünüz muhteşem bir olay. Kimsenin sıkıntısını, dırdırını, sorumsuzluğunu çekmek zorunda değilsiniz. Dağıtmak için muhteşem bir dönem.

İlişki içindeyken çocuk büyüten annelere dönüşüyoruz. Şu an üzgün mü, neden surat asıyor, neden umursamaz davranıyor, neden benimle ilgilenmiyor…

Hayatınızda biri yokken kendinize dönmeniz çok daha kolay. Sadece kendinizle ilgilenip, kendinizi keşfedebilirsiniz. Seyahat etmek veya bir restorana gitmek istediğinizde fikir ayrılıkları yaşanmaz. Canınız neyi yapmak istiyorsa onu yaparsınız.

İsterseniz dışarı çıkıp tüm geceyi sarhoş geçirin, isterseniz de o çok sevdiğiniz konsere gidin. “Neredeydin, neden gittin, benim neden haberim yok?” gibi sıkıcı sorular tamamen hayatınızdan çıkmış durumda. Oturup yalnızlığınıza üzülmek yerine neden dışarı çıkıp arkadaşlarınızla dağıtmıyorsunuz ki?

Eğer bekârsanız, neden bu durumdan faydalanmayasınız ki? Şimdi ortamı biraz keşfedin ve neleri kaçırdığınıza bir bakın. Hem bu sayede potansiyel eş adayınızı bile bulabilirsiniz.

Kabul edelim, ilişkiler cebinizi de etkiliyor. Ödenen hesaplar, ortak ödemeler, hediyeler ve ona iyi görünmek için yaptığınız onca harcama. Yalnızken bütçeniz tamamen size ait, bir başkası asla müdahale edemez.

İlişki içindeyken dış dünyaya kapanabilirsiniz. O çok sevdiğiniz arkadaşlarınızla daha az görüşürsünüz, çünkü bütün vaktinizi erkek arkadaşınızla geçiriyordunuz. Bekârlık, yeni arkadaşlar edinmek ve eskileriyle daha sık görüşmek için muhteşem bir zamanlama.

Bekârlığın en güzel yanını biliyor musunuz? Tembellik. Bekâr kişilere acele etmeleri gerektiğini söyleyen, dışarı çıkmak için zorlayan veya yataktan çıkmaları için söylenen kimse yok. Bütün günü yatarak geçirebilir veya sadece dizi film izleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI