Ana SayfaModaBalmain'in Sanal Modelleri

Balmain’in Sanal Modelleri

Al Pacino'nun Simone filmini hatırlar mısınız? Oyuncu kaprisi istemediği için kendi hologram oyunucusunu yaratan bir yönetmenin hikayesi. İşte Balmain'in yaratıcı direktörü Olivier Rousteing de tam olarak böyle birşey yaptı. Tabii o biricik modellerinin kaprislerinden sıkıldığı için değil..

2018 Sonbahar-Kış kampanyası için 3 sanal model yaratılan modellerin adı; Margot, Shudu ve Zhi. Modeller CGI (bilgisayar üretimli imgeleme) teknolojisi kullanılarak, dünyanın ilk sanal modelini yaratan görsel sanatçı Cameron-James Wilson tarafından hazırlandı.

Markanın kreatif direktörü Olivier Rousteing yaptığı bir açıklamada; “Balmain’in şovları ve kampanyaları, günümüz dünyasının çeşitliliklerini yansıtmasıyla biliniyor. Bu sebeple ben ve ekibim yeni nesil CGI modellerini gördüğümüzde, bunun gelecek yıllarda önemli bir rol oynayacağını düşündük ve buna katkı sağlamak istedik.” sözleriyle de serüvenin başlangıcına parlak bir ışık tutuyor. 

Zhi isimli sanal modelin kısacık saçları ile Çin’in güzellik anlayışından esinlenildiğini söyleyen Rousteing, Margot isimli diğer modelin ise çocukluk hayallerini süsleyen Fransız bir kızdan ilham aldığını söylüyor. Onlara ilham veren müzik ikonları gibi bu sanal modellerin de kendilerine has stilleri var. Balmain’in genç tasarımcısı bu sanal modeller ile farklı güzellikler, figürler, yaş ve cinsiyetler yaratmayı hedefliyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI