Ana SayfaGüzellikBakım Rutininizde Karbonat'ın Önemi

Bakım Rutininizde Karbonat’ın Önemi

Kuru şampuanınız bittiğinde hızlı bir çözüm için karbonat kullanabilirsiniz. Saç diplerinize serpip kuru şampuanda olduğu gibi masaj yaparsanız fazla yağdan kurtulabilirsiniz. 

Eşit oranda karbonat ve suyu karıştırıp macun kıvamına getirin ve bu karışımla dişlerinizi birkaç dakika fırçalayın. Sigara, kahve, çay lekelerini çıkarır ve hızlı bir beyazlatıcıdır fakat dişçilerin tedavileri kadar kalıcı olmaz.

Pedikür suyuna eklediğiniz karbonat, ayaklarınızdaki nasırlardan kurtulmanıza yardımcı olur. Ayağınızdaki daha sert yerler için ise karbonat ve su karışımı macunu sürüp birkaç dakika bekleyin.

Makyaj fırçalarınızı temizlerken ılık suyun içine bir kaşık karbonat ekleyerek boyaları çıkarabilirsiniz. Ayrıca bunu dsaç fırçaları için de kullanabilirsiniz.

Ellerinizi temizlemek için de sabun yerine karbonat kullanabilirsiniz. Yağ emen yapısı sayesinde elinizdeki yağı temizler.

Sararan tırnaklar için; karbonat ve oksijenli suyu karıştırıp eski bir diş fırçası veya tırnak fırçası ile tırnaklarınızı fırçalayın ve 5 dakika bekleyin. Ardından su ile durulayın. 

Karbonatı, yüz yıkama jelinize karıştırarak yüzünüzü yıkayabilir veya macun haline getirerek maske olarak kullanabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI