Ana SayfaMücevherBahara Işıltılı Başlangıç Yapmanızı Sağlayacak Aksesuarlar

Bahara Işıltılı Başlangıç Yapmanızı Sağlayacak Aksesuarlar

Dünyaca ünlü mücevher markası Pandora, ışıltılı ve renkli 2017 İlkbahar Koleksiyonu ile baharı coşkuyla kucaklıyor.
 
“Pandora Kalpleri”, “Işıltılı Damlacıklar”, “Göz Alıcı Papatyalar” ve “Pandora Rose” olmak üzere dört ayrı temada hazırlanan Pandora 2017 İlkbahar Koleksiyonu bu bahar mücevher kutunuzda devrim yapmaya hazırlanıyor. 

Pandora’nın yeni serisi Pandora Kalpleri, geçmişin mirasını geleceğin duygularıyla buluşturuyor. İster tek başına, ister yanyana takılabilen açık mavi, mavi, mor, nane yeşili,  kiraz rengi, açık pembe ve beyaz olmak üzere yedi farklı renk seçeneğindeki bilezik ve yüzükler baharda tarzınızı tamamlıyor.Yan yüzeyleri narin kalplerle süslü bilezik ve yüzükler, zirkon taşlarla ışıldıyor. Bileziklerde her biri tek tek el işçiliğiyle yerleştirilen 50 adet renksiz zirkon taş yer alırken, yüzüklerde ise dört renkli zirkon alternatifi bulunuyor. 

Pandora’nın ilkbaharın ruhundan ilhamla tasarlanan Göz Alıcı Papatyalar serisi, güncel stillere zamansız bir yaklaşım getirerek günlük kullanılabilecek klasiklere dönüştürüyor. Saf gümüşten hazırlanan koleksiyonda kullanılan kübik zirkon taşların her biri, boncuk mıhlama yöntemiyle ürünlere tek tek el işçiliğiyle yerleştiriliyor ve minik metal boncuklarla çevreleniyor. 

Pandora, feminen pembe tonlarla renklenip ve narin taşlarla görünümünüze ışıltı katan beş farklı temadaki yeni Pandora Rose serisi ile bu bahar yepyeni bir zarafet anlayışı getiriyor.
 
Yetenekli ustaların göz alıcı materyallerle hazırladığı Pandora Rose serisinin ilk ürünü Işıltılı Zarafet damla küpeler, stilinize asalet katıyor. Kübik zirkon taşlarla bezeli küpeler, günlük giyimden partilere her zaman en vazgeçilmez aksesuarınız olacak.
Zamana meydan okuyan şık tasarımıyla ışıltınıza eşlik edecek Rose Sevgi Bağları kolye ucu ve küpeler ile bu bahar tüm gözler üzerinizde olacak.

Sezonun olmazsa olmazlarından Kalplerin Buluşması yüzük, bağlantılı kalplerden oluşan tasarımıyla parmağınızı zarafetle sarıyor.

Pandora logosu taşıyan ve göz alıcı kübik zirkon taşlarla ışıldayan klasik Pandora ‘İmza Serisi yüzük ve küpeler gündüzden geceye gün boyu stilinize şıklık katıyor.

İster birlikte, ister tek olarak kullanabileceğiniz Göz Alıcı Papatya yüzükler, narin tasarımları ve ışıltılı kübik zirkon taşları ile mütevazi bahar çiçeklerinin masum güzelliğini parmaklarınıza taşıyor.

Kadınların sayısız seçeneklerle ve yepyeni şekillerde kendi tarzlarını ifade etmesini sağlayan Pandora 2017 İlkbahar Koleksiyonu keşfetmek için en yakın Pandora mağazasını ya da daha fazla bilgiye ulaşmak ve ilham almak için www.pandora.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

Pandora’nın 2017 İlkbahar sezonu için hazırladığı Işıltılı Damlacıklar, cesur renk paleti ve detaylara gösterdiği özen ile dikkat çekiyor. Kişisel tarzınıza göre farklı şekillerde kombin edilebilen geleneksel el işçiliğiyle üretilen Işıltılı Damlacık charm’lar zarif çiçek desenler, saf gümüş çerçeve ile birleşen gül kesim renkli taşlar, renkli kristaller ve kübik zirkon taşlarla bahara renk katıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI