Ana SayfaGüzellikBahar Göz Makyaj Trendleri

Bahar Göz Makyaj Trendleri

Havalar ısınırken smokey makyajınızı da yumuşatmalısınız. Pembe tonlarını tercih ederek hem daha yumuşak ve feminen hemde smokey bir görünüm elde edebilirsiniz. Mat bir ruj ve siyah eyeliner ile tüm gün kullanabileceğiniz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Renkli eyelinerlar ile tüm dikkati gözlerinize çekebilirsiniz. Turkuaz gibi pastel tonları tercih edin. Gözlerinizin daha büyük görünmesi için benzer tonlarda bir maskara ile beraber uygulayın. Neredeyse yok gibi bir allık ve ruj ile görünümünüzü tamamlayın.

Eğer daha iddialı bir görünüm isterseniz metalik, simli ve bol pigmentli ürünleri tercih edin. Bu sezonun en trend renklerinden olan metalik mor göz makyajını parlak bir ruj ile tamamlayarak her partiye hazır olun.

Bu sezon kahverengi ve nude tonlarını unutun, doğal makyajınız için şeftali tonlarını seçin. Parlak bir fondoten ile canlı bir baz yaratın. Ardından göz, yanak ve dudağınıza şeftali tonlarında hafif bir makyaj yapın. Daha canlı bir görünüm için simli bir allık veya far ve parlak bir ruj tercih edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI