Ana SayfaMagazinArkadaşlarının Gözünden Meghan Markle Hakkında 5 Gerçek

Arkadaşlarının Gözünden Meghan Markle Hakkında 5 Gerçek

1#  Meghan Markle her gün kendisi ve eşi Prens Harry için mutfağa girerek yemek yapıyor. Markle’ın vazgeçilmezlerinden biri de çay! Düşes sevdikleriyle çay saatleri eşliğinde sohbet etmeye bayılıyor.

2#  Meghan Markle’ın yakın bir arkadaşı onun Düşes olduktan sonra hiç değişmediğini söyleyerek bir anılarını paylaşıyor: “Dışarısı çok yağmurlu ve çamurluydu. Köpeklerin her yeri kir içerisindeydi ve Meghan her birini havlularla temizledi. Hayvanlara, arkadaşlarına olan sevgisi ve ilgisi hiç değişmedi.” Bir başka yakını ise “Onu resmi ziyaretlerde gördüğünüzde, eğilip çocuklarla sohbet ettiği anlarda nasılsa bizim çocuklarımızla da bu şekilde ilgileniyor. O her zaman böyle.” açıklamalarıyla Markle’ın samimiyetinden bahsediyor.

3#  Meghan Markle’ın üvey kardeşleriyle arasının bozuk olduğu bilinen bir gerçek. Ancak bu, Markle düşes olduktan sonra gerçekleşmedi. Düşesin yakın bir arkadaşı, kardeşlerin aralarının uzun yıllardır bozuk olduğunu ve birbirlerinin hayatlarının bir parçası olmadıklarını belirtiyor.

4#  Babası Thomas Markle kızının kendisiyle konuşmadığını iddia ediyor. Ve buna yakın arkadaşlardan bir yanıt var: “Meghan’ın babası kızına nasıl ulaşacağını gayet iyi biliyor. Ancak Thomas Meghan’ı asla aramadı ve mesaj atmadı. Bu çok acı verici.”

5#  Teşekkür notları yazan, bencil olmayan bir arkadaş olmasının yanı sıra, Meghan iyi bir dinleyici ve harika tavsiyeler veriyor. Bir yakınının açıklaması şu şekilde:  “Meghan ile her gün konuşuruz. Ağzından çıkan ilk şey benim ve çocuklarımın nasıl olduğuna dair sorular olur. Benim iyi olduğumu öğrenmeden kendisi hakkında soru sormama bile izin vermez.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI