Ana SayfaMagazinAmber Heard, Cara Delevingne ve Elon Musk Olayının Geniş Özeti

Amber Heard, Cara Delevingne ve Elon Musk Olayının Geniş Özeti

Johnny Depp’in; Amber Heard, Cara Delevingne ve Elon Musk’ın üçlü ilişki yaşadığını açıklamasının ardından ortalık yine karıştı. Sizler için olayın geniş özetini yazdık!

Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki sular durulmuyor! Son olarak Johnny Depp; Amber Heard'ün evli olduğu dönemde Elon Musk ve Cara Delevingne ile üçlü ilişki yaşadığını iddia etti. Üstelik bu ilişki Johnny Depp'in Los Angeles'taki malikanesinde gerçekleşiyormuş.

Amber Heard'ün kendisine şiddet uyguladığına dair kanıtlarını bir bir çürüten Johnny Depp aynı zamanda eski karısına karşı da 50 milyon dolarlık bir tazminat davası açmıştı. Amber Heard; Depp'e yaptığı suçlamaların sahte çıkmasıyla uzun süre tepki görmüştü. Ancak Depp'in karşı dava hamlesiyle konu uzun süre kapanacak gibi durmuyor.

Depp'in hukuk ekibinin davaya sunduğu kanıtlar arasında ayrıca Heard ve Delevingne'in sık sık Elon Musk'ın asansöründe çekilen görüntüleri de var.

Dosyada adı geçen bir diğer isim ise James Franco. Depp; Musk ve aktör James Franco'nun Mayıs 2016'da Heard ile mesajlaşmalarını, e-postaları veya konuşmaları teslim etmeleri için başvuruda bulundu. Daily Mail'e konuşan kaynaklar, Cara Delevingne'in bu delilleri özellikle vermesi gerekebileceğini söylüyor.

Depp'in avukatlarının ellerindeki en büyük koz ise daha önce Heard'un en iyi arkadaşı Raquel 'Rocky' Pennington ile evli olan Josh Drew de dahil olmak üzere düzinelerce eski arkadaşın ve ortağının ifadelerini almış olmaları.

Hatta Josh Drew'un ifade verdiği videolar şu anda internette bulunabilir.

Josh Drew videolarda hem Amber Heard'ün evliyken Cara Delevingne ile ilişkisini sürdürdüğünü hem de Amber Heard, Elon Musk ve Carla Delevingne'in üçlü olarak pek çok gece geçirdiğini ve bunun düzenli bir ilişki olduğunu açıklıyor.

Elon Musk ise haberlerin çıkmasının ardından bir açıklama yayınladı. Yakın zamanda Grimes ile çocuk sahibi olan Musk; Page Six'e verdiği röportajda; "Cara ve ben sadece arkadaşız asla yakınlaşmadık. O da bunu onaylayacaktır. Aynı zamanda Amber ve ben, o boşandıktan bir ay sonra buluşmaya başladık. Amber evliyken onun yakın çevresinde bile değildim! ifadelerini kullandı.

Ünlü R&B şarkıcısı Azealia Banks, geçtiğimiz yıl Grimes'ın bir düet için onu Musk'ın evine çağırdığını ve kaldığı süre boyunca Musk ve Grimes'ın onu üçlü ilişki için ikna etmeye çalıştığını Twitter'dan açıklamıştı.

Karantina sürecinde sevgilisi Ashley Benson ile ayrılan Cara Delevingne'in; Benson'ı ilişkileri boyunca aldattığı ve bu sürede ünlü DJ Diplo ve ismi açıklanmayan başka bir isim ile üçlü ilişki yaşadığı da internette konuşulan dedikodular arasında.

Dava sürecinde tarafların daha ne gibi açıklamalarda bulunacağını merakla bekliyoruz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI