Ana SayfaYaşamAmazon Prime'da İzlemeniz Gereken En İyi 10 Dizi

Amazon Prime’da İzlemeniz Gereken En İyi 10 Dizi

Yeni streaming servislerinden Amazon Prime sonunda Türk kullanıcılar için de açıldı. Peki Amazon Prime’ın mutlaka izlemeniz gereken orijinal yapımları neler? İşte mutlaka izlemeniz gereken en iyi 10 Amazon Prime dizisi!

The Boys

Şimdiden Amazon Prime'ın en çok ilgi gören ve konuşulan işi diyebiliriz.

The Boys, süper kahramanların güçlerini ve şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan ve “The Boys” olarak adlandırılan bir grup insan, yozlaşmış süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkıyor.

The Marvelous Mrs. Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel 1960'lı yıllarda, New York City'de geçiyor. Şehrin lüks semtlerinden birinde eşi ve iki çocuğuyla birlikte yaşayan Miriam “Midge” Maisel hayatta istediği her şeye sahiptir. Ancak bir gün tesadüf eseri, hiç bilmediği bir yeteneğe sahip olduğunu keşfeder. Dizinin pek çok ödülü olduğunu da hatırlatalım.

Sneaky Pete

Dizinin yapımcısı Breaking Bad'in yıldızı Bryan Cranston! Giovanni Ribisi tarafından canlandırılan hapisten yeni çıkmış Marius, eski hücre arkadaşı Pete'in kimliğini alır. Marius isimli bu düzenbaz, Pete'in ailesini ve çevresini kendisinin Pete olduğuna ikna etmeye çalışmaktadır…

The Man in the High Castle

Man in the High Castle, Almanların bizim evrenimizde Hiroshima ve Nagasaki'ye atılan atom bombalarını Washington'a attığı ve savaşın kayıtsız şartsız sona erdiği paralel bir evrende geçiyor. Bu evrende ABD'nin yarısı Almanlar, diğer yarısı da Japonlar tarafından paylaşılmış durumda.

Fleabag

Londra'da tek başına ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadının hikayesini konu eden Fleabag; şimdiden kült durumda!

A Very English Scandal

A Very English Scandal, parlamento üyesi Jeremy Thorpe skandalını merkezine alıyor. İngiltere'de eşcinselliğin suç olduğu yıllarda politikacı Jeremy Thorpe'un büyük bir sırrı vardır. Eski sevgili Norman Scott'ın ortaya çıkması onun için büyük bir tehlike oluşturur.

Mozart in the Jungle

Blair Tindall'ın Mozart In The Jungle: Sex, Drugs and Classic Music isimli kitabından uyarlanan dizi, New York'ta yaşayan profesyonel bir obuacının yaşadığı çılgın hayatı ve müzik dünyasının perde arkasını anlatıyor

Undone

Bu aralar izleyebileceğiniz "en farklı şey", bu dizi. Undone, neredeyse ölümüne neden olabilecek bir trafik kazasının arından zamanla bir fark bir bağlantısının olduğunu fark eden bir kadının hikayesini konu ediyor.

Bosch

Polisiye hayranlarının seveceği dizide Los Angeles Polis Departmanı cinayet masası dedektifi Harry Bosch, 13 yaşında bir çocuğa ait olduğu tespit edilen bir kemik bulunmasının ardından olayı sorgulamaya başlar. Tam bu sıralarda Dedektif Bosch, haksız yere bir seri katili öldürme suçuyla da federal mahkemede yargılanmaya başlar.

Good Omens

Neil Gaiman ve Terry Pratchett'in birlikte kaleme aldığı 1990 basımı Good Omens romanında uyarlanan dizide; cennetin dünyadaki temsilcisi melek Aziraphale ile cehennemin dünyadaki temsilcisi Crowley konu ediliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI