Ana SayfaMagazinAdriana Lima: Gerçek Seni Tanımayı Hak Etmiyorlar

Adriana Lima: Gerçek Seni Tanımayı Hak Etmiyorlar

Metin Hara ile Adriana Lima'nın aşkı yazın başlamış, çiftin Bodrum'da yaptığı tatil magazin manşetlerinden düşmemişti. İkilinin fotoğrafları, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar magazin gündeminin öncelikli konusu oldu. Kimileri gerçek aşk dedi, kimileri ise reklam olduğunu savundu. Adriana Lima ilişkisiyle ilgili ''Sizden ricam mutlu olduğumuzu ve aşk yaşadığımızı kabul etmeniz'' demişti.

Ancak ilişkide sürpriz bir gelişme yaşandı. Bugüne kadar ilişkisiyle ilgili romantik paylaşımlar yapan Adriana Lima, Metin Hara'yı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı. Öte yandan Lima Metin Hara ile oldukları fotoğrafları hesabından silmedi. 

Metin Hara'nın takip etmeye devam ettiği Brezilyalı model, bugünkü paylaşımlarından birinde şu mesajı verdi: "Seni sahiplenecek biriyle beraber ol ama bu fiziksel değil, ruhunu, kendini, kalbini ve sana ait olan her şeyi sahiplnecek biriyle ol" yazdı. Lima'nın 2 gün önce de "herkes GERÇEK seni tanımayı hak etmiyor, bırak olduğunu SANDIKLARI halini eleştirsinler" yazması dikkat çekti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI