Ana SayfaMagazinAdele'in Oprah Röportajından Çarpıcı Açıklamalar

Adele’in Oprah Röportajından Çarpıcı Açıklamalar

Oprah röportajları bir klasik! Bu defa Oprah'nın koltuğunda oturan kişi başarılı şarkıcı Adele oldu. İkilinin değindiği birçok konu arasında Adele'in anne ve babası arasındaki ilişki ve şarkıcının ebeveynleriyle olan ilişkisi de vardı. Röportajın ardından hayranlar Adele'in annesine karşı büyük bir merak beslemeye başladı. Peki Adele'in annesi kim? Adele'in hikayesinde ailesi nasıl bir rolde yer alıyor? Röportajdan yansıyan çarpıcı açıklamaları sizin için derledik.

Adele'in hikayesi ve ebeveynleri

Adele'in annesi Penny Susan Adkins 1968'de İngiltere'nin Islington kentinde dünyaya geldi. 18 yaşında beklenmedik bir şekilde Adele'e hamile kalınca eğitim hayatını yarıda bırakmak durumunda kaldı. Adele'in annesi, şarkıcının babası Mark Evans ile bir barda tanıştı. Çift ilişkilerini evliliğe taşımadı ancak 1999 yılına kadar kızları Adele'i birlikte büyüttü. Ardından Mark Evans'ın alkol sorunları baş edilemez bir boyuta ulaştı. 

Adele Oprah ile yaptığı röportajda, geçtiğimiz mayıs ayında hayatını kaybeden babası Mark ile gergin bir ilişkileri olsa da, farklılıkları kabullenen bir diyalogları olduğunu belirtti. Ayrıca hayatının sonlarında Mark'a bakan kişi de Adele'in annesi Penny'den başkası değildi.

Adele bu röportajdan çok daha önce geçmişte annesinin 18 yaşında kendisine hamileliğinden sonra aile evinden gönderildiğini belirtmişti. Bu süreçte Penny bekar anneler için hizmet veren yardım konutlarında yaşadı.

Anne-kız daha sonra Tottenham'da bir daireye taşındı ve 2008'de Adele'in ilk albümü 19'un yayınlanmasına kadar birlikte yaşadılar. Ancak şarkıcı ikinci albümü çıkmadan annesinin yanına geri taşındı. Adele o günlerden bu şekilde bahsetti: "Onu çok özlüyordum. Evde onun sesini duymak çok güzel. Gerçekten uzun bir koridor var ve annemin odası diğer uçta. Ama o çömlek yaparken çıkan sesleri duymak gerçekten rahatlatıcı. Eve geldiğinde bir fincan çay yapacak birinin olması harika."

Adele röportajlarında annesinden sık sık "en yakın arkadaşı" olarak bahsediyor ve kariyerinin ilerleyişindeki önemli rolünü de kabul ediyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI