Ana SayfaAstroloji8 Temmuz Haftası Burç Yorumları

8 Temmuz Haftası Burç Yorumları

Uzman Astrolog Emire Tuğçe Akarlar‘ın değerli yorumları ile haftayı karşılıyoruz!

 

Haftaya ay terazi burcunda, Venüs’ün Uranüs ile arasındaki güzel ve Kiron ile zorlu açısıyla giriş yapıyoruz. Güzel ilişkiler geliştirmek, Merkür Retro’sunu da unutmadan yeni başlangıçlara zemin hazırlamak açısından çok keyifli. Erken konuşmamak, ama yol alabilmek için neye ihtiyacımız olduğunu anlamak açısından güzel. Yaratıcılığın önem kazandığı hafta başında, zihnimiz de durmayacak, farkında olmadan agresif ve gergin hissedebiliriz. Çünkü geçmiş hataları bir şekilde egomuza çarpıyor olacak. Ruh kabına sığamıyor özetle… Bunu bir şeyleri halletmek için duyacağınız telaş olarak da yorumlayabilirsiniz. Hafta ortasına doğru Satürn ve Güneş arasındaki karşıtlık bizim dışımızdaki durumlardan ötürü kendimizi engellenmiş; ay ile yapacağı açısıyla da, kendimizi ifade etmekte zorlanmamıza ve durumları sanki ‘bize karşı’ymış gibi hissettirmesine sebep olabilir. Bu durum hiçbir şey olmasa sadece içgüdüsel olarak bile en basit seviyede kendi kendimizi, korkularımızdan ötürü geri çekmemiz olarak da hissedilebilir.  Diğer taraftan Güneşin Perşembe günü Neptün ile güzel açısı, içsel anlamda bizi destekleyecek, kendi yolumuzu sezebilmemiz için ayın da akrep burcunda olduğu bu gün, olaylara daha derin bir anlayış geliştirmemizi sağlıyor olacak. Bu bizi cesaretlendiren ve aynı anda, Mars’ın da Uranüs ile açısı aracılığıyla engelleri kırmak için nasıl ilerleyebileceğimizi fark edeceğiz. Sakin kalarak vites değiştirmeliyiz aslında yapılması gereken tüm hafta genelinde; anlayış içinde adım adım ilerlemek. Ama ilerlemek. Hafta sonu ay yay burcundayken motive ve harekete hazır olduğumuzu sezebiliriz. Artık dolunay fazına geçiyoruz. Ay tutulmaya doğru giderken, hafta başından bu yana ruhunuzdaki zincir kırma reaksiyonu, durmak ve sakin kalmak için zorlanabilir.

İşte burçların özelinde haftalık yorumlar:

 

Koç ve Yükselen Koçlar

Oldukça çekici ve iş bitirici olacağınız bir haftadasınız, yaşadığınız yerde bir takım değişimler yapmak, ilişkinizde çözümler sunmak adına da hızlı hareket ediyor olacaksınızdır. Finansal bir takım kararlar almak adına acele etmeden seçenekleri değerlendirmek, kendinizi uzun vadede nasıl bir kariyer ve pozisyonda görmek istediğinizle ilgili düşünmek açısından da önemli bir hafta. Aynı şekilde, neyi artık devam ettirmek istemediğinizi, sağlığınızı bozan her türlü durum kişi ve alışkanlığı saptamak açısından da şanslı ve güçlü hissedeceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Kendi değerinizi ne ile tanımladığınızı sorgulayabilirsiniz. İlişkisi olanlar içsel kaygıların anlamsızca gergin hissettirmesinden yakınırken, yatırımlarınız ile ilgili elinizde olmayan durumların bir şekilde sizi mutsuz etmemesi için yaratıcı ve oldukça akılcı çözümler bulabilir olacağınızı bilmelisiniz. Ailevi konular, krizli ilişkiler sizi artık bu girdaptan bütünüyle çıkma noktasına getirebilir. Taşınma kararı, yeni bir eğitim süreci, akraba ve kardeşlerle ilgili yeni sınırlar çizilebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Hafta başı eğlenmek, sosyalleşmek, çocuklarınızla keyifli ve yaratıcı etkinliklere katılmak, ilişkisi olmayanlar için flörtleşmek açısından keyifli olan bu hafta kendimizle ilgili değiştirmek istediğimiz konularda kafanızın açılmasını sağlıyor olacak. Hayallerinizi ve hedeflerinizi hatırlayabilir, bunun için ilgili kişilerle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Ailenizi ve sevdiklerinizi, içinde olduğunuz düzenden aslında beslendiğinizi anlamak ve konuşulmayan durumlara netlik getirme şansı bulabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Kendinizi dışa yansıtma şeklinizi bütünüyle değiştirme isteğiniz yükselebilir. Bunun için harekete geçmek, başta ailevi ilişkilerde netlik yakalamak, yaşadığınız yerin düzenine ve işleyişine ilişkin bir takım düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Oldukça çekici ve güzel olduğunuzu fark edeceğiniz bu dilimde, değişik ve farklı olana aslında eskiye sahip çıkarak ilerleyebileceğinizi bilmek de iyi gelecektir. Aslında bu süreç sizin için, mevcudu korurken,  hedeflerinize de sahip çıkmanızı sağlayan, ince bir ayar vaktidir diyebiliriz.

Aslan ve Yükselen Aslan

İletişim, kardeşler, arkadaşlık ilişkilerinde ve gelecek planlarınızda önemli adımların atılmaya hazırlandığı bu süreçte, aklınızı yadsımamanız ve becerilerinize dört elle sarılmanız gereken bir dönem. Hedefleriniz  ekseninde, içinde olduğunuz sizin  dışınızdaki koşullara hızlı adapte olabilecek bir güce sahip olduğunuzu görmeniz önemli. Bireyselliğinizin, içinde olduğunuz yapıya güç verdiğini fark edeceksinizdir.  Sunduğunuz adanmışlık, çaba ve kriz yönetme becerisi hafta sonu rahat bir nefes almayı sağlayacaktır.

Başak ve Yükselen Başak

Krizleri bir kenara bırakıp, yeniden umuda odaklanma vakti. İnançlarınız, yetenekleriniz, üst düzey ilişkileriniz, seyahatler ve beklentilerinizin bu hafta konuşulması, beklemediğiniz yerden alacağınız bir destek ile çözüme kavuşması mümkündür diyebiliriz. Güvende olmak, teslim olduğunuz süreç içinde anlaşıldığınızı bilme ihtiyacınız yüksek olabilir. Taşıdığınız sorumluluklar ile ilgili arzu ettiğiniz yönde bir değişim olması için, öncesinde beklemediğiniz kıskançlıklar ve gizli kalmış konularla yüzleşmek gerekebilir.

Terazi ve Yükselen Terazi

Etrafınızdaki her şeye daha fazla dikkat göstereceğiniz, oldukça duygusallığı yüksek bir haftada olabilirsiniz. Ortaklık yapınızda, evliliğinizde, ya da önemli ilişkilerde bastırdığınız yaralar ile ilgili konuşmak, geleceğin nereye gitmekte olduğunu tartışmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız düzen içinde dile gelmeyen konular artık çözüm arıyor olabilir. Hafta sonuna doğru hafta genelini rahatlatmak ve sosyalleşmek açısından güzel enerjiler; aslında aradığınız desteği bulabildiğinizi görmek iyi gelecektir.

Akrep ve Yükselen Akrep

Üzerinde çalıştığınız konu, yaşadığınız ev, sizin dışınızdakilerin içinden geçmekte olduğu krizlere ilişkin planlamaların yapılacağı bu hafta farklı olana ilerleme cesareti taşıdığınızı görebilirsiniz. Rutinlerinizde yapacağınız değişim, mental süreçleriniz ile ilgili ilerleme kaydetmek için bütünüyle yeni bir düzen ekseninde hayatınızı şekillendirmeye başlayabilirsiniz. Kendinizi yeniden tanımlamak, farklı bir imaj ve duruş ekseninde harekete geçmek için çarpıcı bir haftadasınız.

Yay ve Yükselen Yay

Sosyal çevre ilişkilerinin, arkadaşlıkların öne çıktığı ve ciddi ilişkiler açısından beklentileri ve arzularınızı masaya yatırmak için önemli ve kaçınılmaz bir hafta. Yeni bir yaşam alanı yaratmak, hayallerinizin karşılanıp karşılanmadığına ilişkin düşüncelerinizi ifade etmek söz konusu olabilir. Sağlığınızla ilgili de uzmanlarla görüşmek gerekli tetkikleri yaptırmanız önemlidir. İçiniz içine sığmayabilir ve hafta sonu tüm bu stress seviyesinin maksimuma ulaştığını görebilirsiniz. İçsel dengeyi koruyarak ilerleyin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Stratejik, yoğun tempolu ortaklarla güzel ilişkilerin kurulabildiği odak noktasının aile sorumluluklar ve kariyer olduğu bir haftadasınız. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek, duygusal ilişkilerde risk almaktan korkmamak da bu haftanın bir diğer teması olacak gibi duruyor. Kafanızı karıştıran ancak daha önce şans vermediğiniz kişiler ve konular bu hafta gündeminizi meşgul edebilir. Ruhsal çalışmalar yapmak, meditasyon ve terapiler ile sağlığı güçlendirmek de iyi olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova

İkili ilişkilerde biraz yüksek tansiyonlu olabileceğiniz, durumları sorgularken, aslında çok da bağ kurmak istemeyeceğiniz bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda sakin kalmak ancak artık yeni bir düzene net olarak geçerek yetki alanınızı yeniden tanımlamak isteyebilirsiniz. Köklü değişimler arasında hafta sonu sosyalleşme fırsatı bulabilir, iyi ilişkilerle kendinizi rahatlatabilirsiniz. Ancak bu yaşamakta olduğunuz yer, ev, uzun süredir içinde olduğunuz yapıya karşı ruhunuzdaki gerginliği dindirmeyecektir.

Balık ve Yükselen Balık

Çevrenizdeki kadınlarla özellikle keyifli zamanlar geçirmek için güzel bir hafta başlıyor. Düzen değiştirmek ve beklenen yasal konularda, ya da vize ile ilgili konularda çözüm eksenli harekete geçebilirsiniz. Yakınlarınızla iyi ilişkiler geliştirmek, kendinizi çalıştığınız ortamda ifade etmek için gerekli motivasyonu duyacağınız bu hafta, sizi aşağı çeken durum ve korkulardan hafiflemeniz gerekiyor olacak. Özgün bir ifade tarzı geliştirmek ve gücünüzü yeniden ele almak açısından olumlu ve göz önünde olacağınız bir haftadasınız.

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI