Ana SayfaAstroloji6 Mayıs Haftası Burç Yorumları

6 Mayıs Haftası Burç Yorumları

Pazartesi ve Salı Ay ikizler burcundayken, hafta ortasında ise yengeç burcuna geçiyor; daha korumacı ve tanıdık çevrelerde olma isteğimizi güçlendiriyor. Cuma öğleden sonra Aslan burcuna geçecek olan ay ile hafta sonunun keyifli modu ve yüksek enerjisi Pazar akşamına kadar sürecek. Yeni ay haftasında Satürn ile Venüs arsında sertleşen açı, kaynaklarımızı ve mutluluğumuzu tehdit altında bırakan durumları görünür kılarken, hızlı ve bir o kadar detaycı analiz eden zihnimiz yapıcı ve pratik bir tavırla haftayı yönetebiliyor olacak. Evet bu hafta iletişim gezegeni Merkür, Boğa burcuna geçiş yapıyor. Analitik ve sorgulayan tarafımız, gerçekçi olmanın önemli olduğunun farkında. Hafta sonunda iyicil Jüpiter’in Venüs ile olan güzel açısı iyi niyetli adımlarımızla yeni başlangıçları mümkün kılarken, Pluton’un Venüs ile olan sert etkileşimi; atılan adımların uzun vadeli olabilmesi için taşınması gereken yüklerin ciddi olduğunu fısıldıyor.

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta çalışma ortamınızla ilgili hızlı değişimler yaşayabilirsiniz. Önemli kararlar verilmesi gerekebilir. Zihinsel yorgunluğunuzdan bir şey eksilmemiş, üstüne bir de özel alanlarınızı yeniden tanımlamak isteyebilirsiniz. Aldanma ve aldatılmalara dikkat etmek gerekiyor. İlişkilerde sıcakkanlı tavrınız, birikimlerinizin güvenliği, ortaklık yapılarının devamı açısından önemli. Zira farklı fikirler bu hafta kafanızın karışmasına yol açabilir. Hafta sonunda eğlenmek için kendinize zaman ayırın.  Flörtler yeni başlayan ilişkilerde tutku oldukça yüksek olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa

Gizli saklı her şeyin artık fazlasıyla yorucu geldiği bu süreçte, ortalığı idare eder tavrınızı bırakmak isteyebilirsiniz. Kendi değerinizi ispat etmek için abartılı tavırlardan ve altından kalkamayacağınız yüklerden kaçınmalısınız. Bir şekilde korkularınızla yüzleşmek, kendinizi yakınlarınıza anlatmak ifade etmek açısından olumlu bir haftadasınız. Aile içinde, çalıştığınız ortamda tehdit altında hissetmek sizi biraz yorabilir. Bu da durumlara farklı bir açıdan bakmanızı ve değişim için gönüllü olmanızı teşvik edebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu hafta yöneticiniz Merkür burç değiştirip bilinçaltı, rüyalar alanınıza geçiyor. Yeni ayın da gerçekleştiği 12. Ev etkisi sizin biraz içe dönmeniz için doğru zamanın geldiğini hissettiriyor olsa gerek. İç sesinizin kendinizle ilgili artık yapılması gerekenleri yapmazsanız sert bir tutum sergilemesi kaçınılmaz. Bu açıdan kendinize iyi davranmanızın vakti geçiyor diyorsanız bu süreç size bu farkındalığı taşıyor olacak. Hafta boyunca odağınız yaşadığınız yer, sizi rahatsız eden ilişki kalıpları, kendi güvenliğinizi mutluluğunuzu ilişki içindeki huzurunuzu nasıl tanımladığınız olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sosyal çevre ilişkilerinizin arttığı bu hafta da hayalleriniz umutlarınız ekseninde harekete geçebilir kariyeriniz ya da aileniz ile ilgili yeni kararlar için kolları sıvayabilirsiniz. Hafta başında halledilmesi gereken görevler sizi meşgul edebilir. Gelecek olan teklifleri, sadece cazip olduğu için kabul etmekten kaçınmak akılcı olacaktır. Duygusal ilişkilerde eski kalıpları sürdürmek artık zor geliyor olabilir, yaşadığınız yer, kendinizle ilgili olan kabulleriniz, içinde bulunduğunuz sosyal çevre kabuk değiştirirken, gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu aramaya başlıyorsunuz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Artık kariyeriniz için ayağa kalkıp konuşma zamanı geldi diyebiliriz. Güvende hissetmek için hedeflerinizi ve umutlarınızı ifade edecek, gelirinizi arttırma ekseninde cesur adımlar atıyor olacaksınız. Çalıştığınız ortamda yaptıklarınızla güçlenmiş olabilirsiniz ve şimdi kendinizi ispat etmek için risklere açıksanız bu hafta, gelen yeni gelişim fırsatlarını doğru kritik etmelisiniz. Çünkü durumun içinde sonradan fark edeceğiniz bazı konforsuzluklar olabilir. Girişimlerinizi başarıya taşımak için uzmanlıklarınızın sınırlarını doğru tanımlamalısınız.

Başak ve Yükselen Başak

Akademik kariyer, terfiler, seyahatler ile ilgili beklediğiniz konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde akıcılık ile süreçlerin daha kolay ilerlediğini fark edebilirsiniz. Ancak peşin hükümlü olmanın yanılgı getirmesine engel olmak için, riske girdiğiniz meselelerde, özgüveninizi de potaya koymadığınızdan emin olun. Bu dönemde finansal yatırımlar için fevri olmamalısınız. İlişki krizlerini çözmek için, mutluluğun ne olduğuna dair derin düşünebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular da bu hafta kendinizi tanımlarken, önem kazanıyor olacak. 

Terazi ve Yükselen Terazi

Bu hafta eşinizin parası, ortak kazançlarınız gündeminizi meşgul edebilir. Çocuk bekleyenleriniz için güzel haberler alabileceğinizi söyleyebiliriz. İlişkilerdeki duruşunuzla aile büyükleriniz arasındaki çekişmelere dikkat etmeli ve olası tartışmaları güzellikle yönetmeye çalışmalısınız. Birikimleriniz, uzun zamandır üzerine karar vermeye çalıştığınız taşınmazlarınız hakkında bu hafta itibariyle bir takım gelişmeler meydana gelerek, yatırımlarınızda hareketlenme yaşanabilir, birikimleriniz ya da hedefleriniz doğrultusunda seyahatler gündeme gelebilir.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bu hafta yönetici gezegeniniz Mars, krediler borçlar alanında para evinizin yöneticisi ile karşıtlık yapıyor olacak. Borç ya da kredilerinizle ilgili dikkatli adımlar atmalı zamanı doğru değerlendirmeli altından kalkamayacağınız risklere karşı dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerde daha çözüm ve diyalog odaklı olacağınız krizleri diplomasi ile halledeceğiniz bir faza geçiyorsunuz. Hayalleriniz doğrultusunda proje fikirleri geliştirebilir, kaynaklarınızı araştırmak için ortaklı çalışmalarda ilerleme kaydedebilirsiniz. Gelişim alanlarınızın odak noktanız olacağı ve sorumluluklarınızın arttığı bir dönem başlıyor diyebiliriz.

Yay ve Yükselen Yay

Bu hafta iletişimde olacağınız insanlara dikkat etmeniz önemli.  Çocuklarla ilgili sorumluluklar gündeminizde ya da eşinizin/ortağınızın aldığı bir takım riskler yönetilmesi zor ve sizi zarara uğratacak nitelikte olabilir. Yetkinin sizde olduğunun farkına vararak karşınızdakini gerçekten anlamak, uzlaşı sağlamak için sağduyunuz şart. Sağlığınızla ilgili konular bu hafta karşınıza çıkabilir, özellikle keyifli anların tadını daha çok çıkartmak isterken, yorgunluğa ya da üşütmeye bağlı olan soğuk algınlığı faranjit gibi rahatsızlıklara karşı dikkatli olmak gerekiyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sağlık, rutinler, yaşadığınız yerde değişimler yeni bir düzen kurmak bu haftanın teması. Ruhsal çalışmalara başlamak için bu hafta oldukça umut verici. Sadece her şeyi bir anda halledemeyebilirsiniz. O yüzden sorumluluklarınızı sıralamak ve adım adım gitmek daha akılcı olacaktır. ilişkilerde zorlayıcı bir tavırdan kaçınmalısınız, imajınızı düşünürken aslında mutluluğunuza zarar vermediğinizden emin olmalısınız. Yaratıcı projeler hakkında daha fazla üretme imkanı bulacağınız bu dilimi anlamlı bir şekilde programlayarak işlemelisiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Yaşadığınız yerde beklenen gelişmelerin ve değişmelerin olması için önemli bir zamana geçtiniz artık. Bir dönemi geride bırakmış gibi hissediyor olabilirsiniz. Bu hafta itibariyle artık yeniye hazırlanıyor olacaksınız ancak sorumluluklarınız ekseninde ailenizi ihmal edebilir, kardeşlerinizden destek beklerken, hayal kırıklığına uğradığınızı düşünebilirsiniz.  Yeteneklerinizin sınanması da gene olasıdır. Bu süreçte sağlığınıza eğilmek belki biraz kendinize zaman ayırmak iyi gelecek. Hafta sonu sosyalleşmek ve önemli konuşmaları yapmak açısından ise çok daha şanslı olacaksınızdır.

Balık ve Yükselen Balık

Yakın çevre ilişkileri kısa yolculuklar komşularınızla olan diyaloglarınız hız kazanıyor olacak. Kardeşlerinizin hayatında bir takım gelişmelerden haberdar olabilir, geçmiş zamanları hatırlayarak derin düşünceler için kendinize zaman yaratabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Jüpiter aile aksınızda; evin içinde anlamsız bir savaş yaratmaktan, ateşi olmayan yangınlar çıkartmaktan kaçınmalısınız diyor. Beklentilerinizde ve sosyal çevrenizde kaçınılmaz bir değişim meydana geliyor. Direnemeyeceğiniz değişim karşısında kaynaklarınızı, yapabileceklerinizi boşa harcamamaya özen göstermelisiniz.

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI