Ana SayfaYaşam5 Adımda Yatak Odanızı Size İyi Gelen Bir Tapınağa Dönüştürün

5 Adımda Yatak Odanızı Size İyi Gelen Bir Tapınağa Dönüştürün

Gürültü Ses Makinesi & Uyku Yatıştırıcı

Yatak odasının sessiz veya gürültülü olması önemli değil, önemli olan sizin hangi seste rahat ettiğiniz. Bebekler ses makineleri ile günde 20 saate kadar uyuyabiliyor, bu yüzden siz neden kullanmayasınız ki? Fotoğraftaki ürün Buyfun'a ait, ancak siz müzik ile mutlu oluyorsanız iyi bir hoparlör veya amfi tercih edebilirsiniz.

  • Kapak Karesi: Instagram/@fannyb

Uyku Maskesi

Tamamen karanlık yaratmak çok önemli, bu yüzden uyku maskesi edinebilirsiniz.  Büyük boy saten göz maskesi, cildinizde de yumuşak bir etki bırakacaktır.

Ürün: The Sim Co. İpek Uyku Maskesi

İpek Yastıklar

Isıyı tutma eğiliminde olduğu için ipek yatakların hayranı olmayabilirsiniz, ancak ipek  yastık kılıfları saç ve cilt için kesinlikle bir oyun değiştirici. Özellikle cildiniz için… İpek yastık kılıfları yumuşak ve naziktir ve cildin asit tabakasını bozmaz. Ayrıca, uyumak için süper lüks hissettirmelerinden bahsetmiyoruz bile, saçları kıvırmadan koruyorlar. Bu yüzden o sığınağı inşa etmenin başka bir önemli parçası da ipek yastıklar…

Ürün: House of Silk % 100 İpek Yastık Kılıfı

Ağırlıklı Battaniye

Uyku sığınağına biraz daha yeni bir ek olan ağırlıklı battaniye, vücudunuz için dev bir kucaklama gibi hissettirecek. Stresi ve kaygıyı yatıştırır, sizi sıcak ve güvende tutar ve sinirlerinizi yatıştırır. Uykunuz konusunda ciddiyseniz bu bir zorunluluktur.

Ürün: Sinada Tek Kişilik Ağırlıklı Battaniye

Diffuser / Difüzör

Keyifli bir dinlenme hayal ettiğinizde, duyuları gevşetme yeteneği olan kokular her zaman bunun bir parçasıdır.Üstelik havayı da nemlendirerek daha dingin zaman geçirebilirsiniz.

Ürün: Amazon

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI