Ana SayfaYaşam30 Ekim-5 Kasım Haftası Astroloji Yorumları

30 Ekim-5 Kasım Haftası Astroloji Yorumları

Hafta başında biraz içe dönecek, hafta ortasından itibaren kabuğunuzu kırıp ilk bulduğunuz duvara toslayacak şekilde hızla ve düşüncesizce  kendinizi ortaya koymak isteyeceksiniz. Perşembe çok dikkatli olmalısınız. Otoritelerin tokatı acıtabilir. Mali konularda büyük değişimi hafta boyunca planlamanız ve hafta sonunda gerçekleştirmeniz mümkün. İçinizi açacak, geçmişinizle barışmanızı sağlayacak dolunay mali kaynaklarınızı da arttıracak.

Dolunay hafta başından itibaren gergin hissetmenize neden olacak ve günler ilerledikçe, dileklerinize ulaşmanın müjdesini aldıkça rahatlayacaksınız. Venüs-Uranüs karşıtlığı hafta boyunca değişmek isteyip ne yapacağınızı bilemediğiniz için beklemenize, durağan davranmanıza neden olacak. Mali kayıplar bu hafta dikkat çekici. Yine de yenilik için acele etmemelisiniz. İyi bir dost bir dileğinize dokunacak ve istediğinizi elde edeceksiniz. Dolunayın müjdesi hafta sonuna dek kapınızı çalacak.

Hafta başında sözlerinize ve yazdıklarınıza dikkat etmelisiniz. Cuma aşk ve arkadaşlık ilişkileriniz gerilebilir, ne yapacağınızı bilemez hissedebilirsiniz. Dolunay bir şekilde rahatlamayı öğrenmenizi sağlayabilir. Ruhsal gelişim teknikleri ya da yoga ilginizi çekmeye başlayacak. Dolayısıyla değişeceksiniz. Bu değişim kariyerinizi olumlu anlamda etkileyecek ve bir düşünüzü gerçekleştirme şansı bulacaksınız. Bu şansı düşünmeden konuşarak yok etmemelisiniz.

Salı günü içinize veya dış dünyaya yolculuk yapabilir ve hayalleri gerçekleştirecek şansı yakalayabilirsiniz. Çarşamba işle ilgili engeller sağlığınızı da olumsuz etkileyebilir. Aşırı hassas davranmamakta fayda var. Dolunay arkadaşlarınızdan yardım almanızı, sosyal çevrenizi istediğiniz gibi değiştirmenizi sağlayabilir. O çevreyle birlikte seyahat etmek, yeni eğitimler almak sandığınızdan daha keyifli de olabilir.

Güneş ev, yuva aile alanınızda gülümsüyor. Yuvanızda büyük bir yenilik yapmanız için koşullar oluşuyor. Hafta boyunca mali alanınızla ilgili bir düşünüz gerçekleşecek ve kazanacaklarınıza inanamayacaksınız. Piyango, miras, telif, kredi, ikramiye gibi kazançlar sevindirecek. Öte yandan dolunay kariyerinizle ilgili bir tamamlanma getiriyor. İstediğiniz nitelikte bir iş bulmak veya emekli olmak gibi seçenekler önünüzde değerlendirmenizi bekliyor olacak.

Pazartesi ve Cuma günleri dikkatli olun, yöneticiniz Merkür’ün transit yolculuğu ve sert açıları mali konularda güçlük yaratabilir. Doğrucu davut olmanın sırası değil. Eleştirmekle, tartışmakla ilgilenmeyin, enerjinizi kazanmak için harcayın. Dolunay seyahat, eğitim, medya çalışmaları alanında ihtiyacınız olan teklifi karşınıza çıkaracak ve aradığınızı bulacaksınız. Yeni bir ortaklık ya da evlilik ihtimali bu teklifin gelecekteki getirisi olacak.

Mali kaynaklarınız iyileşmeye başladığı ve sizi mutlu edecek yegane şeyin para olduğunu düşündüğünüz halde özellikle hafta ortasından itibaren keyfiniz kaçmış hissedeceksiniz. Yakınlarınızla, ortaklıklarınızla veya evliliğinizle ilgili yenilikler için acele etmeyin. Son kararınızı yıl biterken vermelisiniz. Dolunay kredi borçlarınızın bitişini, ek gelir arayışınızın mutlu sonunu müjdelerken, bir iş olanağı da sunacak. Değerlendirmek için gelecek 10 gün boyunca çabalamalısınız.

Önemli kararlar almanız gerekiyorsa şansınızın en yüksek olduğu günü yani Pazartesini değerlendirmekte fayda var. Güneş-Jüpiter kavuşumu burcunuzun ilk derecelerinde doğanlara şans müjdeliyor. Öte yandan dolunay evlilik ve ortaklık ilişkinizi gözden geçirmenize neden olacak. Bir sonlanma yaşayabilirsiniz. Yalnızsanız bir eş adayını beğenebilir, ayrılmak istiyorsanız uzlaşarak ayrılabilirsiniz. Yeni bir aşka veya bebek sahibi olma düşünüze bu sayede kavuşacaksınız.

Sabretmeyi öğreniyorsunuz öğrendikçe neler kazandığınızı fark ediyorsunuz. Neredeyse mutluluğun altın anahtarını buldunuz. Bu hafta boyunca aşk yaşamınızla ilgili değişiklikleri planlamaya devam edecek ancak adım atmak yerine mükemmel formülü aramayı tercih edeceksiniz. Dolunay iş alanınıza beklediğiniz ışıltıyı getirecek. İşsizlik veya katlanma süreciniz sona eriyor. Bu sayede ev almanız veya taşınmanız da mümkün olacak.

 İçinizdeki çocuk büyüdü ve disiplinle, emekle, çaba ile neler kazanacağını anladı. Artık evinizi ve aile içinde sizi yoran ilişkilere bakış açınızı değiştirmenin zamanı geldi. Araştırmalarınız sürerken hedefiniz yeni yıl ve sonrası olmalı. Dolunay aşk, eğlence ve çocuklarınızı simgeleyen alanda gerçekleşecek. Aşık olabilir, çocuk sahibi olabilir veya sahne sanatlarına yönelip şöhrete yakınlaşabilirsiniz. Ya da bu olasılıkların hepsi birden karşınıza çıkabilir. Değerlendirin ki çevreniz değişsin.

Yakın çevrenizi değiştirmek istiyorsunuz ve bütün hafta boyunca sabırla araştırmalarınıza devam edeceksiniz. Gerçekten işlevi olan bir fırsat Aralık sonunda karşınıza çıkacak. Yine de fikirlerinizi, eşyalarınızı değiştirmek için iyi bir evre. Dolunay ev ve aile alanınızı etkileyecek. Taşınmak istiyorsanız iyi bir fırsat bulabilirsiniz. Finansal alanınızıda zenginleştirecek olanaklar karşınıza çıkacak. Mülklerinizi satma çabasındaysanız kesinlikle iyi bir dönemdesiniz.

Salı günü düşlerinizden birini gerçekleştirmek için özel bir fırsat karşınıza çıkacak. Değerlendirin. Cumadan itibarense kendinizi daha iyi ve mutlu hissetmek için çokça neden bulacaksınız. Yine de Ay’ın konumu mali kaygılarınızı sert bir biçimde dile getirmenize neden olacak. Böylece kaybedenler tarafına hızla geçebilirsiniz dikkatli olun. Dolunay yakın çevrenizde önemli bir değişiklik getirecek. Bu tamda sizin istediğiniz hayalini kurduğunuz bir şeyin gerçekleşmesi olabilir. Kitap yazmak, sunum yapmak ve şöhrete açılmak için doğru ve şanslı zaman.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI