Ana SayfaDüğün2021'de Gelin Olacakların Mutlaka Görmesi Gereken Gelinlik Modelleri

2021’de Gelin Olacakların Mutlaka Görmesi Gereken Gelinlik Modelleri

Pandemiyle birlikte düğün/nikah mantığının değiştiği de bir gerçek. Aile ve arkadaşlar arasında; çoğunlukla evde gerçekleşen (ya da gerçekleşmesi “gereken) seremoniler, gelinlik trendlerini de şekillendirdi. İşte stil sahibi olduğu kadar rahat ve kullanışlı 2021 gelinlik trendleri…

Kare Yaka

Hem minimal hem dikkat çekici. Kare yakalı gelinlikler, küçük seremonilerde bile göz alıcı bir etki oluşturacak. 

Fotoğraf: JUSTIN ALEXANDER SIGNATURE

Omuz Pelerinleri

2021 Gelinlik trendlerinde en çok öne çıkan detaylardan biri de pelerinler. Bu prenses hissi veren detay; dramatik ve güçlü bir görünüm için ideal.  

Fotoğraf: VIVIENNE WESTWOOD

Bolero Efekti

Aklınıza hemen 2000'lerdeki bolerolar gelmesin, burada bahsettiğimiz şey, "bolero efekti". Bunu tüller veya karpuz kol detaylarıyla da sağlayabilirsiniz. 1800'ler etkisi veren bu dokunuş, deneysel stili olanlar için harika bir seçenek. 

Fotoğraf: VIVIENNE WESTWOOD

Fiyonklar

Bu romantik detayın yüzümüzde gülümseme hissi yarattığı bir gerçek. Bu pozitif trend, özellikle saten gelinliklerde harika gözüküyor.

Fotoğraf: MARKARIAN

Ekstra Volume

Eğer peplum ya da aplike gibi trendler size uzaksa, gelinliğe hareket katacak özellik olarak sıra dışı hacimleri tercih edebilirsiniz. 

Fotoğraf: JACQUEMUS

Tabii ki takım deyince aklınıza bir tek etek/ceket takımlar gelmesin. Pantolon takımlar da kullanışlı ve yükselişteki trendler arasında. Üstelik eğlenceye tam gaz devam etmenizi sağlayacak rahatlığı sağlıyor.

Fotoğraf: CHRISTIAN SIRIANO

Peplumlar

Pandemiyle birlikte evde gerçekleşen aile ve arkadaşlar arasındaki nikah törenlerinde, takımların yükselişe geçtiği bir gerçek. Eğer takımlarda biraz daha feminen ve vintage bir etki yaratmak istiyorsanız; 50'leri yansıtan peplumlar en büyük yardımcınız olacak. 

Fotoğraf: MARKARIAN

Korse Etkisi

Korselerin İlkbahar/Yaz trendlerini ele geçireceğini burada anlatmıştık. Tabii ki buna gelinlik trendleri de dahil. Daha romantik ve feminen bir etki kazandıran bu detay, fotoğraflarda da iyi duruyor.

Fotoğraf: RASARIO

Cesur Aplikeler

Moda haftalarında da sıkça gördüğümüz bu trend, gelinliklerde de etkisini gösteriyor. Bu 3 boyutlu etkinin dinamik ve eğlenceli bir görünüm yarattığı da gerçek. 

Fotoğraf: OSCAR DE LA RENTA

90'lar silüetleri denince aklınıza sadece slip elbiseler gelmesin. Mini, sade elbiseler de bu kategorinin içerisinde. Üstelik gelinliğe dair tüm genellemeleri yıkıyor!

Fotoğraf: OSCAR DE LA RENTA

90'lar Silüetleri

90'ların güzelliğini sadeliğinden alan slip elbiseleri, pandemi koşullarındaki düğünler için de harika bir alternatif oluşturuyor. Üstelik düğün sonrasında da dolabınızda bulunup kullanabileceğiniz harika bir seçenek!

Fotoğraf: JACQUEMUS

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI