Ana SayfaGüzellik2020'de Kış Aylarına Damga Vuracak Oje ve Manikür Trendleri

2020’de Kış Aylarına Damga Vuracak Oje ve Manikür Trendleri

Denemeniz Gereken Manikür Trendleri

Manikür trendlerinde başı çeken görünüm her tırnakta farklı renk oje uygulamaları. Her bir tırnağınıza birbiriyle uyumlu renkleri ayrı ayrı kullanabilirsiniz. Özellikle birbirine yakın nude tonları bir arada kullanmak çok moda!

Fotoğraf: @erica_davies

Jel görünümlü tırnaklar son yıllardaki yükselişini bu kış da sürdürecek. Özellikle kırmızının en güzel tonlarından birine sahip bu örnek çok popüler.

Fotoğraf: @purplenailbox

Tırnaklarınızda çıkartmalara ve yapıştırma süslere yer verin. Özellikle çıplak tırnaklara uygulanmış bu yıldız görünümü oldukça romantik ve şık bir görünüm yaratıyor.

Fotoğraf: @betina_goldstein

French oje görünümüne yepyeni bir bakış kazandırmak isterseniz iki kat french uygulayabilirsiniz. Bunun için tırnak uçlarınıza iki ayrı rengi ince şeritler haline çizmeniz gerekiyor.

Fotoğraf: @tombachik

Hangi renk oje sürerseniz sürün mermer desen etkisi dikkat çekiyor. Sadece beyaz ve gride sınırlı tutmayın. Hemen her renkte bu etkiyi yaratabilirsiniz.

Fotoğraf: @roxanabenta

Nude oje sürdüğünüz ya da tamamen çıplak bıraktığınız tırnaklarınıza minimal kalpler çizebilirsiniz.

Fotoğraf: @oi_nail

En Trend Oje Renkleri

Kış aylarında en sık kullanılan renkler bu yıl da değişmiyor. 2020 kış aylarında da tırnaklarda en fazla bordoyu göreceğiz. Pantone tarafından açıklanan yılın rengi "klasik mavi" de bu yıl tırnaklarda sıklıkla rastlayacağımız renkler arasında. Bir yandan da açık beyaz renkler saltanatını sürdürecek. Temiz ve lüks bir görünüm için de açık nude pembeler vazgeçilmez. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI