Ana SayfaAstroloji2019'da Toprak Grubu Burçlarının Aşk Hayatı

2019’da Toprak Grubu Burçlarının Aşk Hayatı

BOĞA

Yeni bir aşk yaşamaya hazırsanız gözünüzü Ağustos’a dikin. 22 Ağustos’dan itibaren aşk alanınız Venüs ve Mars'ı konuk edecek. Arzularınız yükselecek, radarlarınız size en uygun eşe kilitlenecek. Aynı alanda gerçekleşen yeniay yeni bir insanı hayatınıza almanızı onaylayacak.

Eski sevgilinizden bir türlü vazgeçemiyorsanız Marta kadar olan dönemi değerlendirin. Marttan itibaren Uranüs burcunuza geçtiğinde artık yeniliğe, yeni insanlara, yeni bir yaşam stiline ihtiyacınız olacak.

Evlilik için en güzel zaman Ekim sonları. Evliyseniz 10 Ekimden itibaren ilişkinizde her şey güllük gülistanlık olabilir. 28 Ocak yeniayı 5 gün önceden 5 gün sonraya kadar size şans verecek. Sonbahar evliliğinin uğuruna inanın.

BAŞAK

6 OCAK Güneş tutulması aşk yaşamınızı birden canlandırabilir. Yalnızsanız ve aşk arıyorsanız, uzun sürecek bir ilişkiye başlamanıza Satürn yardım edecek. Etkileyici, karizmatik birine aşık olmanız kaçınılmaz. Son derece etkileyici olan bu kişi adeta büyülemişçesine sizi kontrol altına alabilir. Ve tabii hayallerinizi gerçekleştirmenize yardım da edebilir.

Mart ayında Merkür retrosu evlilik alanınızda gerçekleşiyor. Eski eşe dönmek isteyen Başak ve yükselen Başaklar bu fırsatı değerlendirebilir.

Evlilik için en güzel zaman Nisan ayının ilk 10 günü. Merkür ve Venüs evlilik alanınızda dolaşacak ve dolunay özgüveninizi yükseltecek. Jüpiter gerilemesine de takılmayacağınız bu dönemi tercih edin.

Ağustosun son haftasında Venüs ve Mars burcunuzda ilerleyecek ve yine burcunuzda bir yeniay doğacak. Çekiciliğinizle göz kamaştıracağınız kesin. Öyleyse hala yalnızsanız bu dönemi değerlendirin. Hayranlarınız etrafınızda pervane olurken doğru bir seçim yapacaksınız. Hem kendinizi yenilemek, hem yeni bir ilişkiye başlamak veya evlenmek için mükemmel dönem.

OĞLAK

Evlenmek için can atan seçicilerdenseniz Ocak ayında burcunuzda gerçekleşen Güneş tutulması tam size göre. Engellere rağmen yılmadan hedefe kilitlenmelisiniz. Yenilikleri yaparken kendinizi akışa da bırakabilmelisiniz. Köklü değişikliklere mecbur kalacaksınız, korkmadan yapın. Alışkanlıklarınızı bir kenara bırakın.

Yalnızsanız ve hayatınızda bir yaşam ortağına ihtiyacınız varsa Mayıs ayı ideal olabilir. Hormonlarınız yükselecek, sevgi dolu hissedeceksiniz. Üstelik Uranüs de aşk alanınıza giriş yapacağı için ani, sıradışı aşklara açılacaksınız. 4 Mayıs yeniayı size yeni aşk vaat ediyor ama Mayıs boyunca bu şansı kullanabilirsiniz.

Eski aşkınıza geri dönmeye çalışmanızı tavsiye etmem. Uranüs bu konuda beklenmedik kadar üzücü olabilir ve size der ki: eğer hayatındaki işe yaramaz kişilere katlanmaya devam edersen her şeyini kaybedersin. Ruh sağlığını öncelikle. Yani eski aşklara dönüş konusunda şanslı burçlardan değilsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI