Ana SayfaGüzellik2018'de Denemeniz Gereken Makyaj Trendleri

2018’de Denemeniz Gereken Makyaj Trendleri

2018'in ruj trendleri arasında cesur renkler yer alacak. Bu sene 80'lerden ilham alınmış fuşya tonlarını dudaklarımızdan çıkaramayacağız. Parlatıcılar da yine tercih edilecek ama mat rujlar bu sene bir tık daha öne çıkacak.

İri gözlerin güzelliğin altın kurallarından biri olduğunu öğrendiğimizden beri beyaz ya da ten rengi göz kalemini gözümüzün içine sürüyoruz. Bu trend artık boyut atladı. Göz kalemlerinizi bir kenara atın ve glitter farlarınızı gözlerinizin içine ve altına sürmeye hazır olun. Fresh bir görünüm sağlamakla kalmıyor aynı zamanda trendi yakalamanıza yardımcı oluyor. Parlatıcıyla birlikte hoş bir uyum yakalayabilirsiniz.

Geçen senin glitter dudakları boyut atlıyor ve yerini metalik dudaklara bırakıyor. Metalik dudakların fazla abartı duracağını düşünüyorsanız ama trendden de uzak kalmak istemiyorsanız Nicole Richie'nin rujunun tonlarından seçebilirsiniz. Ufak bir hatırlatma. Göz makyajınızın metalik dudaklarınızın önüne geçmemesine dikkat edin.

Eyeliner makyajda bir klasiktir. Bu klasiğe de yeni bir güncelleme gelmiş. Dışa çekip bıraktığımız eyelinerı göz kapağımızla birleştirmeye ne dersiniz? Bella Hadid'in makyajından esinlenebilirsiniz.

Tıpkı Rihanna gibi altın rengi highlighter'ı elmacık kemiklerinizin üstüne, göz kapaklarınıza veya kaşlarınızın altına sürüp ışıl ışıl parlayabilirsiniz. Bu kadarı da fazla olmadı mı diyorsanız da altın rengini tek bir yerde de kullanabilirsiniz.

Mavi far 80'lerde kaldı diyorsanız, biz de 2018'de yeniden bizlerle diyoruz. Mavi farı gözünüzün her tarafına dağıtmayın. Kerry Washington gibi sadece göz kapaklarınıza sürün ve eyeliner sürerken yaptığınız gibi biraz dışarıya taşırın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI