Ana SayfaMagazin2017'de En Çok Konuşulan Magazin Olayları

2017’de En Çok Konuşulan Magazin Olayları

Bu yıl Grammy'deki zaferini nasıl kutlayacağını şaşıram Adele'in heyecandan ödülünü kırması yılın en tatlı skandalları arasında tebessümle hatırlayacağımız bir olay. 

Nicole Kidman'ın, 'Big Little Lies' ile 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü kazanan rol arkadaşı Alexander Skarsgard'ı eşinin gözü önünde dudağından öperek tebrik etmesi, ödül töreninde şaşkınlığa neden olmuştu.

Hollywood'u ayağa kaldıran bu skandaldan sonra bir kez daha anladık ki, taciz skandalında adı geçen Harvey Weinstein sadece buzdağının görünen kısmı. Asıl sorumlu, ataerkil yapılanmayı içselleştirip dayatan sistem.

Önce VS kadrosuna yer alacağı açıklandı, son dakika bir kararla çıkarıldı. Neden olaraksa, Gigi'ye Çin hükümeti tarafından ambargo koyulan ambargo gösteriliyor.

Justin Bieber ve Selena Gomez hayranları bu duruma sevinse de, bu birlikteliğin hatırı yılın skandalları arasında yer alacak kadar büyük.

Sadece başlıktan dahi anlayabileceğiniz üzere, Donald Trump'ın Meryl Streep gibi ünlülere bile meydan okuması 2017'nin skandal grafiğinin ne kadar yüksek olduğunu kanıtlıyor.

Selena Gomez arkadaşı Bella Hadid'in eski sevgili The Weekend ile aşk yaşayarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Hadid bir süre bu şoku atlatamamıştı.

2017 Oscar törenine damga vuran yanlış anons skandalında; geceden en iyi yönetmen, en iyi kadın oyuncu ödülleri de dahil olmak üzere 6 ödülle ayrılan ‘La La Land’, önce en iyi film olarak anons edilmiş, ardından düzeltme yapılıp en iyi filmin ‘Moonlight’ olduğu açıklanmıştı.

Kendall Jenner'ın yayınlandıktan kısa bir süre sonra kaldırılan reklamı. "Irkçı ve siyahilere yönelik polis şiddetini küçümsediği" gerekçesiyle sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılaşan reklam, yalnızca ünlüler dünyası için değil reklam dünyası için de asla unutulmayacak türden bir olay.

Oscarlı oyuncu Kevin Spacey, resmi Twitter ve Instagram hesabından paylaştığı mesajda eşcinsel olduğunu kabul etti ve cinsel taciz uyguladığı Antony Rapp'ten özdür diledi.

    INSTAGRAM

    SOSYAL MEDYADA BİZ

    58,698BeğenenlerBeğen
    50,163TakipçilerTakip Et
    879TakipçilerTakip Et
    6,728TakipçilerTakip Et
    1,569AboneAbone Ol

    TAROT FALI