Ana SayfaYaşam2017 Pirelli Takviminden İlk Fotoğraflar

2017 Pirelli Takviminden İlk Fotoğraflar

Peter Lindberg tarafından çekilen Pirelli Takvimi'nde bu kez ünlü kadın oyuncular yer aldı.

Geniş bir yaş skalasından kadınların portrelerinin yer aldığı takvimde Jessica Chastain, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Rooney Mara, Helen Mirren, Julianne Moore, Lupita Nyong’o, Charlotte Rampling, Lea Seydoux, Uma Thurman, Alicia Vikander, Kate Winslet, Robin Wright ve Zhang Ziyi gibi ünlü isimler yer alıyor.

Geçtiğimiz mayıs ve haziran aylarında çekilen fotoğraflar toplamda 4 farklı ülkede, 5 farklı şehirde çekildi. Los Angeles'tan New York'a Berlin'den Londra'ya pek çok önemli şehirde sadece stüdyolarda değil şehitlerin çeşitli köşelerinde de çekimler yapıldı.

Alman fotoğrafçı Peter Lindberg 3. kez Pirelli Takvimi'nde yer alan ilk fotoğrafçı olurken çekimlerde "duygusallık"tan yola çıktı. Mükemmel vücutlara odaklanmak yerine bu kez hassasiyet ve duygusallık üzerine bir tema kurguladı. Bu şekilde ruhuna kadar soyunan modellerin çok daha çıplak olduklarını vurguladı.

Amacım kadınları farklı bir şekilde resmetmekti. Bunun için hayatımda önemli bir rol oynayan aktrisleri çağırdım ve fotoğraflarımı çekmek için onlara olabildiğince yaklaştım. Bir sanatçı olarak, kadınları ebedi gençlik ve kusursuzluk fikrinden kurtarma sorumluluğunu üzerimde hissediyorum. Toplumun yücelttiği mükemmel güzellik ideali, kesinlikle ulaşılamayacak bir şeydir." – Lindberg

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI