Ana SayfaDekorasyon2017 Beyaz Eşya Trendleri

2017 Beyaz Eşya Trendleri

İtiraf edelim; yaşam alanlarının tarzı gün geçtikçe doğalı kucaklayan görünümlere bürünse de söz konusu teknoloji olduğunda işler değişiyor. Her ne kadar mutfak dolaplarımızın kapaklarını ham ahşapla değiştirmeye yönelsek de kullanacağımız beyaz eşyaların yeni üretim teknolojileri ile donatılmış olması ve hayatımızı kolaylaştırması büyük önem taşıyor. Hazır beyaz eşyalara uygulanan ÖTV oranı %18’den %8’e düşmüşken sizin için 2017 beyaz eşya trendlerini araştırdık. Elinizi çabuk tutmanızda fayda var, zira bu uygulama Nisan ayında sona erecek.

İşte 2017’de tüm mutfakları etkisi altına alacak beyaz eşya trendleri…

Düğmelerin yavaş yavaş hayatımızı terk etmeye başladığının farkındasınızdır. Özellikle akıllı telefonların dokunmatik-ve-kaydırmalı ekran özelliği ile bu denli haşır neşir olmamız ve artık hemen her şeye benzer şekilde yaklaşmamız karşılığını beyaz eşyalarda da buldu. Samsung Siyah Cam Aynalı SHINE Izgara MWO tam da bu ihtiyacınızı karşılayacak özelliklere sahip; tuş fonksiyon baskılı dokunmatik ekran tasarımı, parmağınızı hisseden ve izleyen ekranı sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor.
 

Beyaz geri döndü. Tabi bunu 80’lerin geri dönüşü gibi algılamayın. Beyaz eşyaların görünümü yüksek teknoloji ve inovatif tasarım dokunuşları ile modernize edildi. Özellikle buzdolaplarını etkisi altına alan bu trendin en belirgin silüeti de Samsung Twin Cooling Plus™ ile RT7000K. SpaceMax Teknolojisi™ ile 620 litrelik geniş iç hacme sahip olan buzdolabının dış boyutları sabit tutularak daha ince duvar kalınlığıyla iç bölümünde daha fazla alan yaratılmış. Bu da haftalık market alışverişlerinizi daha kolay saklayabilir ve daha kolay bulabilirsiniz demek.
 

Zamansızlık hepimizin sorunu. Neyse ki bu noktada teknoloji devreye giriyor ve bize zaman kazandıran ürünleri hayatlarımıza kazandırıyor. 2017 beyaz eşya trendlerini belirleyen faktörlerden biri olan zamansızlığa teknolojinin verdiği cevap, akıllı fırınlar. Nasıl mı? Yemeğinizi hazırlarken pişirme sürelerini ve sıcaklıklarını tahmin etmek yerine bir menü seçiyorsunuz ve düğmeyi çeviriyorsunuz. Evet, tüm bunları sizin için Samsung yapabiliyor.
 

Siz ocakta yemek pişirmeye devam ederken mikrodalga fırına attığınız diğer servis çoktan pişti mi? Sıkça başımıza gelen bu zaman uyumsuzluğu artık çözüme kavuşuyor. 2017’de gelişen teknoloji ile artık ana yemeğinizi ve yan servisleri eş zamanlı olarak tamamlamanız mümkün. Samsung Sağlıklı Pişirme Özelliği ile Solo MWO, çok fazla servis hazırladığınız günlerde Sıcak Tut fonksiyonu ızgara ısıtıcıyı kullanarak yiyeceklerinizi aşırı pişirmeksizin, uygun sıcaklıkta tutuyor. Böylece yemekleriniz yeni pişmiş gibi sıcak ve lezzetli; servise hazır kalıyor.

Tek çekmeceli günler geride kaldı. Tıpkı mobilyalarda olduğu gibi beyaz eşyalar da 2017 ile birlikte yüksek özelliklere sahip saklama alanları ile donatılıyor. Buzdolapları özelinde geliştirilen bu trendin en fonksiyonel uygulaması için Samsung’a bakmak yeterli. FlexZone™ gıda saklama konusunda esnekliği en üst düzeyde sunarak her şeyin taze kalmasını sağlıyor. Tek dokunuşla, dört adet ön ayarlı sıcaklık ayarlarını kullanarak bölmeyi kolaylıkla buzdolabından dondurucuya dönüştürebiliyorsunuz. Ayrıca 28 litrelik kapasiteli muazzam iç kısım haftalık market alışverişinizi saklamanız için geniş bir alan sağlıyor. Ve her şeyi iyi organize edilmiş şekilde tutmak daha kolay olduğu için ihtiyacınız olanları çabucak bulabiliyorsunuz.
 

Artık evinizde de kendinizi bir restoran veya bar konforunda hissedebilirsiniz. İçeceğinize anında buz eklemek için buzluğunuzda ekstra yer ayırmanıza da gerek yok. Olağandan daha küçük ve hızlı buz üreten bu trendin hayata geçirildiği, mutfaktaki en serin yardımcınız olmaya aday. Tabii ki Samsung ClearView Icemaker’dan bahsediyoruz. Kapının içine yerleştirilen ClearView Icemaker, dondurucunuzda yer açarken 2 kiloya kadar buzu saklayabiliyor. Bu sayede litrelerce dondurma, dondurulmuş yiyecek ve aile boyu waffle kutularını depolamak için fazladan iki rafınız oluyor. Buz kalıbının şeffaf bölmesi sayesinde elinizde ne kadar buz olduğunu da görebiliyorsunuz.
 

Mutfakların trend renklerinden gri, tahtını 2017’de sağlamlaştırmanın yanı sıra etki alanını mutfak dolaplarının yanına beyaz eşyaları da alarak genişletiyor. Paslanmaz çelik ürünler olarak karşımıza çıkan grinin beyaz eşya dönüşümü endüstriyel görünümleri kucaklıyor. Siz de bu trendi mutfağınıza taşımak istiyorsanız paslanmaz çelik bir bulaşık makinesine yatırım yapmanızı öneririz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI