Ana SayfaAstroloji2 Temmuz'da Yengeç'te Gerçekleşen Güneş Tutulması İçin Kristal Ritüeli

2 Temmuz’da Yengeç’te Gerçekleşen Güneş Tutulması İçin Kristal Ritüeli

2 Temmuz’da yani bugün Yengeç burcunda gerçekleşecek güneş tutulması, tüm burçlar için güzellikleri beraberinde getiriyor olacak. Peki bu tutulmada kristaller aracılığıyla arınmaya ve dileklerinizi evrene iletmeye ne dersiniz? 

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması, hepimiz için bir fırsat dalgası da getiriyor. Bu fırsatlar hayatımızın rutinini değiştirmekle kalmayacak; hayatımızın içine daha fazla ilham ve motivasyon getirmek için de bize yardımcı olacaktır.

Hayatınıza denge ve cesaret getirecek; yeni başlangıçların olduğu bu dönemi ise bir ritüel ile destekleyebilirsiniz. (Bu ritüeli 13 Temmuz 2019 tarihine kadar uygulayabilirsiniz.)

Malzemeler

  • Enerji temizlemek için bir araç (Tütsü çubukları, palo santo, yağlar, adaçayı vs.)
  • Öncesinde rahatlamak için bir süre meditasyon
  • Kağıt ve kalem
  • 1 beyaz mum
  • Tercihe bağlı kristal (Editör ametist öneriyor ama siz, kendinize en yararlı olanı tercih edebilirsiniz.)

Yapılışı:

1.) Tüm malzemeleri görebileceğiniz şekilde önünüze dizin. Oturmadan önce mumu yakın. 5 kez derin nefes alıp verin; zihninizi boşaltın ve kendinizi hazırlayın.

2.) Şimdi 5 kez daha derin nefes alıp vereceksiniz. Ancak bu kez her nefeste aşağıdaki mantraları tekrar edeceksiniz. En iyi yolu, mantraları yüksek sesle söyledikten sonra derin nefes alıp vermektir. Eğer daha iyi hissettirecekse bunu yaparken sap elinizi kalbinizin üstüne de koyabilirsiniz.

·         Ben, bu ritüelin iş yaraması için çalışıyorum. (nefes alın ve verin)

·         Ben sakinim, vücudum,zihnim ve ruhum merkezde(nefes alın ve verin)

·         Ben tutulmanın her zaman beni koruyacağını bilerek, şu anda mevcut tüm enerjilere açığım. (nefes alın ve verin)

·         Ben ihtiyacım olan tüm değişiklikleri yapmaya hazırım. Böylece amacıma daha uygun bir hayat yaşayabilirim. (nefes alın ve verin)

·         Ben huzurum, ben sakinliğim, ben aşkım. (nefes alın ve verin)

3.) Açılan enerjilerinizle 10 dk kendinizi dinleyin ya da meditasyon yapın. 

4.) Meditasyon sona erdikten sonra kağıt ve kalemi alın. “Hayatım için şu anda dilediğim 10 şey” yazın. Listenizi yaparken gerçekten hayatınızda şu anda olmasını istediğiniz 10 şeyi yazın. Dilediğiniz kadar detaya girebilirsiniz.

5.) Liste bittikten sonra son bir bakıl atmayı unutmayın. Dileklerinizde bir ana tema var mı? Hangi konunun üzerine yoğunlaşmışsınız? Dileklerinizin gerçekleşmesini sağlayacak adımlardan; bugün hayata geçirebileceğiniz bir şey var mı?

6.) Liste bittikten sonra kağıdı katlayın. Once done, take your piece of paper and fold it up. Kağıdı avuçlarınızın arasında iki elinizle tutun ve aşağıdaki mantrayı söyleyin. Ancak unutmayın birebir aynısını söylemek zorunda değilsiniz. O anki hislerinizle dilediğinizi ekleyebilirsiniz.

“Sevgili evren, dileklerimi al ve onları gerçeğe dönüştür. Dileklerimin gerçekleşmesini sağlayacak en iyi ve en uygun eylemler, adımlar için bana rehberlik et. Dileklerimi şekillendir, böylece beni ruh yoluma getirebilsinler. Dileklerime sadece bana keyif, refah ve mutluluk getirmesi için izin ver. Teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim.

Kağıdı şimdi –eğer kullanıyorsanız- kristalin altına yerleştirin

7.) Şimdi temizlik aşamasına geçiyoruz. Temizlik için seçtiğiniz tütsü ya da başka bir araç ile enerjiyi temizleyin. Bununla aynı zamanda yaptığınız işi mühürleyecek ve gelecek günler için enerjiyi aktifleştiriyoruz.

8.) Temizlik aracınızı alın ve başınızdan başlayarak tüm vücudunuzu da geçerek kendi enerjinizi de temizleyin.

Kendi enerjinizi temizlerken bu mantrayı tekrar edin:

 “Ben iyi düşünceleri mühürlüyorum. Ben, şu an benden akmakta olan huzur ve sakinliği mühürlüyorum.”

Vücudunuzun yarısına geldiğinizde ise bu mantraya geçin:

“Ben şu an çevremde olan aşk ve yaratıcılığı mühürlüyorum. Ben amacım için duygularımı etkinleştiriyorum.”

Alt vücudunuz ve ayaklarınıza geldiğinizde ise bunu tekrar edin

“Ben temizlendim, tüm yoğun enerjiyi şimdi vücudum geride bıraktı. Hizalandım. Yenilendim. Enerji doldum.”

Şimdi tekrar çevrenizi temizleyin. İzlemeniz gereken bir mantra yok bu aşamada. Enerjiyi içinizde hissedin ve sürecin bir parçası olun.

9.) Güneş Tutulması Ritüelini tamamlamak için mumu söndürün. Dilek kağıdınızı taşın altında başucunuzda ya da dilediğiniz görülebilecek bir yerde 3 gün boyunca tutun.

Yaşasın Güneş Tutulması!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI