Ana SayfaAstroloji18 Mart Haftası Burç Yorumları

18 Mart Haftası Burç Yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Bu hafta güneş burcunuza geçiyor ve parlamaya başlıyorsunuz. Uzun zamandır beklediğiniz işleri ele alabilir kendinizle ilgilenebilir, yeni projelere dair araştırmaları Merkür'ün geri hareketini unutmadan planlayabilirsiniz. Terazi burcunda kironyen bir dolunay meydana geliyor ve bu sizin partner alanınızda hissediliyor olacak. Bir ortaklık, bir iş fırsatı, bir ilişkide belki de netlik zamanı. Siz ya da eşiniz köprüleri yıkmadan diplomatik bir tamam ya da devam dönemindesiniz. Yönetici gezegeniniz Mars hafta ortasında finansal konular ile ilgili koşullarınızın da bu karar aşamasında belirgin olabileceğini söylerken, hafta sonu sezgilerinize kulak vermenizi şiddetle tavsiye ederim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Bu hafta sosyal çevre içinden azade olup, daha sakin bir döneme geçiş  yapıyor olacaksınız Güneş’in 12. Evinize geçmesi ile. Yalnız kalmak isteyebilir, çok yakın dostlarınızla aile büyükleriyle ya da sevgilinizle zaman geçirmek isteyebilir, oldukça sahiplenici ve zorlayıcı olabilirsiniz. Tek başınıza uzun saatler verimli çalışmalar da gene bu bir ay boyunca rahatlıkla hallediliyor olacaktı. Sağlığınızla ilgilenmeniz, çalıştığınız ortam ya da yaşadığınız yer ile ilgili değişimler oluşabilir. Kironyen terazi dolunayı sizin çalışma ve sağlık evinizde meydana geliyor. Uzun zamandır beklenen değişime dair haber alabilir elinizde olmayan koşullar sebebi ile ortaklarınızla tartışabilir ya da sinirinizi partnerinize yansıtabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Bu hafta güneş sizin sosyal çevre ve ilişkiler aksınıza giriş yapıyor olacak, gruplar içinde olmak, arkadaşlarınızla vakit geçirmek öncelik kazanıyor olacak. flörtler başlayabilir, sanatsal aktivitelere katılabilir, hobinize ayıracak zaman bulabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz hala geri hareket ederken, hızlı flörtler uzun vadede üzücü olabilir. Özellikle hafta sonu daha özenli davranmakta fayda var. Terazi burcunda meydana gelecek kironyen dolunay ise, duygusal bir ilişki içinde gözden kaçan bir meselenin netlik kazanmasını sağlayabilir. Yatırımlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilir, çocuğunuz varsa onunla ilgili bir konu vaktinizi alabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Bu hafta itibariyle kariyer evinizde parlamaya başlayacak olan Güneş sizin sorumluluklarınızı ön plana çıkartıyor olacak. Kendinizi göstermekten, ifade etmekten kaçınmıyor ve hakkınızı savunurken çok daha cesur bir duruş yakalıyor olacaksınızdır. Kironyen Terazi dolunayı sizin yuva alanınızda gerçekleşiyor ve aileniz yaşadığınız yer ile ilgili beklenen bir değişim için fırsat belirebileceğini gösteriyor. Sosyal çevre ve gruplar içinde iletişim hafta sonuna doğru biraz zorlayıcı olabilir, ilişki krizlerine, yanlış anlaşılmalara kıskançlığa dikkat etmelisiniz. Riskli kredi alımlarından da kaçınmanızı öneririm.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Burç değiştirecek olan Güneş bu hafta itibariyle sizin yurt dışı konularınızı yeniden önünüze getiriyor olacak. Akademik bir çalışmaya yönelmek, araştırmak, seyahat etmek, vize başvurularınızı halletmek için bu bir ay işler yolunda gidecektir. Terazi burcundaki kironyen dolunay ise, sizin her türlü iletişim kanalınızda beklemede kalan bir konu hakkında ( yakın çevreniz, akrabalarınız, reklam çalışmalarınız ya da eğitim sektörüne ilişkin) bir netlik meydana getiriyor olacak. Kariyeriniz için beklenen dönüşümü yapabilirsiniz. Hafta sonu borçlar ve krediler ile ilgili konular biraz can sıkıcı olabilir. Dolunay bu anlamda da size ışık getiriyor. Fakat, Merkür retrosunu hatırlayın.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Bu hafta itibariyle, Güneş artık krediler borçlar ortaklıklar evinizde parlamaya başlıyor. Hayat biraz dönüştürülmesi ve iyileştirilmesi gereken bir hale bürünüyor olacak. Siz de neyi istediğinizi ve neyi artık sonlandırmak gerektiğini daha iyi anlıyor olacaksınız. Terazi burcunda meydana gelecek olan dolunay ile, parasal konularda bir rahatlık, beklenen bir haberin ortaklarınız aracılığıyla size gelmesi söz konusudur. Sağlığınız ile ilgili de destekleyici olan bu etki, yaşadığınız yerde de önemli bir gelişmeyi getirebilir. Uzun zamandır aradığınız netliği hafta sonunda yakın çevrenizle de paylaşmak isteyeceksinizdir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Artık ciddi ilişkiler ortaklıklar evlilik alanınızda parlamaya başlayacak olan Güneş, ilişkilerinize baharı getiriyor bu hafta ile. Diyaloglar ve iletişim ön plana çıkarken, ben demek yerine biz demenin keyfine varıyor olacaksınız. Burcunuzda meydana gelecek kironyen dolunay, sizin oldukça çekici görünmenizi sağlarken, uzun zamandır beklediğiniz değişimler için artık güç bulmuş hissedebilirsiniz. Finansal durumlarda bir takım zorluklar, varsa çocuklarınız ile ilgili halledilmeyi bekleyen sorumluluklar bu hafta sizi yorabilecek tek pürüz olabilir. Dolunayın da getirdiği duygusallığı, keyif almayı bilen tarafınızla yönetebileceğinizi düşünüyorum.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Güneş çalışma evinize geliyor ve temponuza biraz daha hız katıyor. Ancak bu hız bir şekilde enerjilerin çok daha rahat aktığı bir ortamda yaşanacak. Çalıştığınız yerde toparlanma, eksik kalan detayları tamamlama, sağlığınızla ilgili üzerinde durmanızı gerektiren meseleleri halletmek için çok keyifli bir dilim başlıyor. Terazi burcundaki kironyen dolunay beklenmedik gelişmelerin hayatınızı etkileyebileceğini gösteriyor. Ben bunu korkularınıza ilişkin netlik elde etmeniz anlamında olumlu değerlendiriyorum. Ölmedikçe güçleniyorsunuz. Maskeler iniyor. Hayata karşı duruşunuzu bu anlamda güçlendiriyor olacaksınız.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Hayatınıza neşeyi, oyunu, coşkuyu, aşkı getirecek olan güneş içinizdeki çocuğu dışarı çıkartmanızı destekliyor olacak bu hafta itibariyle. Çocuk sahibi olmak isteyenleriniz için, bu bir aylık dilim hamilelik anlamında da elbette destekleyicidir. Terazi burcunda meydana gelecek olan kironyen dolunay arkadaşlık ilişkilerinizde önemli gelişmeleri hayatınıza getirebilir, yatırımlarınızla ilgili olumlu fırsatlar karşınıza çıkabilir. Dua edebilir, hayal kurabilir, farklı düşüncelere kulak kabartabilirsiniz. Yakın çevre iletişiminde gerginlikler eski konuların aile içinde yeniden gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Bencillikten uzak durmanızı öneririm.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Yuva aile ebeveynler yaşadığınız yerin ön plana çıkacağı, evinizde daha fazla zaman geçirmeyi arzu edeceğiniz, belki ev ya da çalışma ortamınızla ilgili yeniliklerin yapılabileceği dönem, güneşin ev alanınıza geçmesi ile başlıyor bu hafta. Yaşlı aile üyeleri de bu dönemde hayatınızda daha fazla yer kaplayabilir. Terazi burcunda kironyen dolunay, kariyeriniz ile ilgili bir durumun yeniden ve bu sefer kesin bir biçimde şekillenmesini sağlıyor olacak. kazanımlarınız ile ilgili doğru birikimlere yönelmeli lüks harcamalardan kaçınmalısınız bu hafta. İnatçı ve fazla kontrolcü keskin bir üslup, ilişkileri zedeleyebilir. Merkür geri hareketini akılda tutarak adımlarınızı atın derim.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Güneş; iletişim, eğitim, kısa yolculuklar, pazarlama, reklam, evinize giriş yapıyor bu hafta ve bir ay boyunca, kişisel gelişiminize eğilebilir, yaşadığınız çevre ile ilgili değişimler yapabilir, kardeşleriniz ve akrabalarınızla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Terazi burcunda meydana gelen kironyen dolunay ile, uzmanlıklarınız ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz, hukuksal konularınız ile ilgili güçlenebilir, kariyerinize yön verecek adımlar atabilir, beklediğiniz iş başvuruları ile ilgili olumlu dönüşler alabilirsiniz. Aile içinde gerginlikler olabilir, herkes kazançlarınızı nasıl harcamanız ya da ne yapmanız gerektiği konusunda akıl verirken dinlemek istemeyebilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Bu hafta Güneş'in öz değer alanınıza geçmesi ile kazançlarınız, güvenliğiniz, zevklerinize zaman ayırabileceğiniz bir dilim başlıyor. Finansal anlamda karar verirken daha akılcı olabilir, çalışma ortamınızı daha konforlu bir hale getirebilirsiniz. Terazi burcunda gerçekleşecek kironyen dolunay da gene krizli ilişkilere artık bir çözülme, netlik getirebilir. Borçlarınız ile ilgili bir ödeme imkanı da gene bu dönem hayatınızda belirebilir. Kaybetmekten endişe ettiğiniz, ilişkiler, para, statü gibi konularla ilgili, yakınlarınızda konuşmak, içsel farkındalıklar yakalamanızı sağlayabilir. Sadece eleştirilere açık olmalısınız.
 

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: @emrtgc_astroloji

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI