Ana SayfaAstroloji14 Ocak Haftası Burç Yorumları

14 Ocak Haftası Burç Yorumları

KOÇ

Oldukça zor bir hafta sizi bekliyor. Ne olursa olsun başınıza gelenle mutlu olmaya odaklanırsanız ve tepkilerinizi kontrol altında tutabilirseniz, yenilenir, özgürleşir daha konforlu bir hayata geçersiniz. Öte yandan yöneticiniz Mars, burcunuzda yolculuk yaparak hem enerji veriyor hem öfke düzeyinizi arttırıyor. Kuralcı yöneticiler ve baba figüründeki insanların sorumluluğunu almak zorlayabilir. Bir süre katlanmakla birçok sorunu başlamadan bitirebilirsiniz. Çocuklar ve aşkla ilgili kararlar alacaksınız.Sorunları sağduyuyla inceleyin.

BOĞA 

Seyahatler ve yakınlarınızın sağlık sorunları haftanın en riskli alanları. Suçluluk duygularıyla baş etmeyi öğreneceksiniz. Uzun yolculuklar, taşınma planları, yurt dışı ilişkiler oldukça yorabilir ama disiplini korumayı ve güven duymayı başarırsanız adınızı dünyaya duyurabilirsiniz. Hafta boyunca düş kırıklığı yaşanacak alan arkadaşlıklar. Gerilimin gitgide yükseleceği alansa eviniz ve aileniz. İkisinin çözümünü de akışa bırakın. Olgun ve sakin davrananın kazanacağı bir savaş başlayacak.

İKİZLER

Tüm ilişkileri gözden geçireceğiniz ve bazen aciz hissedeceğiniz bir haftadasınız. Öfkeyi üstünüze çektiğinizi fark edecek, anlam arayışında olacaksınız. İş ve kariyer alanınızda yolunda giden şeylerin ters dönmesi de şaşırtabilir. Bol sorunlu bol sürprizli bu hafta boyunca sakin ve akışta olun. Daha büyük sürpriz olgunlaşmanız, gelecek güzel şeylere hazırlanmanız. Özellikle yakın çevrenizi değiştirmek, yeni bir çevrede var olmak iyi gelecek.

YENGEÇ

Mali konularda zorlanıyorsanız sevinçli haberleri almanız yakındır. Bu haftaki tutumunuz geleceğinizi belirleyecek. O nedenle karamsar ve beklemede kalan olmak yerine iyimser olun, harekete geçin. Yöneticilerinizin öfkeli tepkilerine olgunlukla karşılık vermeye çalışın. Aşırı sorumluluk vermeye çalışırlarsa şimdilik sessiz kalın. Aşk alanında işler sarpa sarabilir veya düş kırıklığı yaşanabilir. Hızlı kararlar zarar verecektir. Başınıza gelenleri izlemek ama hedefleriniz için ümitli ve aktif olmak en iyi seçim.

ASLAN

Gerginliğiniz artacak, korkular saracak, boğuluyor ve üstünüze gelen dağ gibi sorunlarla baş edemiyor gibi hissedeceksiniz. Özellikle burcun ilk 5 gününde doğduysanız bu yoğun duyguların nedeni yaklaşan Ay tutulması. Kişisel stilinizi artık değiştirmeli, işe yaramayan davranış ve düşünce kalıplarından kurtulmalısınız. Uzun yolculuklar ve sağlık ilişkisi en kritik alan. Krediler, ödemeler, ev için yapılan harcamalar ne yazık ki düş kırıklığı. Tutulmaya kadar böyle. Sonrasında rahat nefes alacaksınız biraz sabır.

BAŞAK

Yeni masraflar, eski hataların tekrarı olan maddi sıkışıklıklar, beklenmedik ödemeler haftanın sürprizleri ve muhtemelen neden ben diye düşüneceksiniz. Oysa herkes başka bir alanda zorluk yaşayacak; çünkü açılar sert. Aşırı harcamalardan kaçının. Birikime geçeceksiniz, şimdilik hırslanmayın. Ümitsiz asla olmayın, güneş mutlaka doğacak. Aşk veya çocuklar daha çok ilgi bekliyor, sorumluluklarınıza ve değişime odaklanın. Rüyalar yol gösterici olacak.

TERAZİ

Yuvanız ve yakınlarla ilişkiniz, kariyeriniz aynı anda sorun yumağı haline gelecek ve çözüm bekleyecek. Neşenizi bozmadan, iyimser ve yeniliğe hazır bir şekilde olayları karşılayabilirseniz gelecek size iyi şeyler vaat edecek. Aksi halde kronik bir mutsuzluğun tuzağına düşebilirsiniz. Tüm alışkanlıklarınızı bırakmak zorunda kalmak elbette zor ama yeniliğin konforuna çabuk alışacaksınız. Çevrenizden ve yakınlarınızdan medet umacağınız bir dönemde değilsiniz. Yalnız olup gücünüzü kazanmalısınız.

AKREP

Mali kazanımlarınızda düşüş yaşayacağınız bir haftadasınız. Avantajlı görünen alışverişler kısa sürede zararınıza dönebilir. Bu hafta kazanmaya evet harcamaya hayır mottonuz olmalı. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenmeniz, onların sorunlarını çözmeniz veya destek olmanız gerekecek. Alacağınız sorumluluğu deneyimle birleştirirseniz onların hayatına şifalı bir dokunuş sizi de mutlu eder. Kariyer alanınızla ilgili son kararı gelecek hafta vermenizde fayda var.

YAY

Jüpiter ve Venüs’ün burcunuzda buluşması size güç vermesi harika. Yeniden iyimser ve umutlusunuz belkide herşey yolunda. Evle ilgili düş kırıklıkları yaşanabilir. Ve aşırı harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Üstelik gelirlerinizle ilgili endişelerde başlayabilir. Başkalarının sizden daha çok kazandığını öğrenmek üzüntü kaynağı olabilir. Bir çok olasılık var ve özgüveninizi yüksek tutmak, umutlu olmak zorundasınız. Çocuklar için harcama yapmak mümkün. Onlara öfkelenmek yerine onları iyileştirmek için mücadele etmeyi amaçlamalısınız. Medya çalışmalarınız için yeni bir sayfa açılacak.

OĞLAK

Burcunuzda yığılan gezegenler ve kavuşumlar enerjinizi hem yükseltiyor hem de ayırt etmenizi güçleştiriyor. Sorumluluklarınız, hayat amacınız, düşünce ve duygularınız birbirine karışabilir veya her zamankinden daha ağır sorumluluk almaya köklü değişikliklere bir anda razı olabilirsiniz. Çözümleri bütün haftaya yayarsanız rahat edersiniz. Öte yandan ev ve yuvayla ilgili değişiklikler zorunlu olabilir ve bu durum hiç hoşunuza gitmeyebilir. Bir kez deneyin yenilik iyilik ve konfor getirecek. Ödemelerinizi planlayacağınız veya tamamlayacağınız önemli bir dönem yakındır ama sakın gerilmeyin. Bu dönemi stresten uzak geçirmelisiniz.

KOVA

İç dünyanıza döndüğünüz, düşünüp yalnız kalmak istediğiniz, kendinizi kökten yenilediğiniz bir dönemdesiniz. Hafta sonunda kabuğunuzdan dışarı çıkmaya ve savaşmaya başlayacaksınız. Evrensel amaçların dışındaki hiçbir savaşa dahil olmamalı, yakın çevrenizi değiştirmeniz gerekiyorsa bunun yararınıza olacağını unutmamalısınız. Evlilik ve ortaklıkla ilgili sorunlar yükselebilir ve bir karar alıp rahatlamak isteyebilirsiniz. Son kararları gelecek haftaya bırakıyoruz ve bu hafta çözüm odaklı davranmalısınız.

BALIK

Arkadaşlıklar, sosyal çevre ve örnek aldığınız kişiler hafta boyunca hayatınızda köklü değişiklik yaratacak. Aşk alanınız ve mali konularda soruna dönük gelişmeler yaşanacak ve çözüm arayışında olacaksınız. Daha çok kazanmak için hırslı ama savaşçı davranmamalısınız. Mücadeleye evet, rekabete evet ama etik dışı tüm adımlara hayır demelisiniz. İş alanınızda bir sonlanma yaşanacak. Gergin düşünce ve duygulardan kurtulun ve bitmesi gerekenin yeniye yer açtığını unutmayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI